<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Social Media Growth Slide in percentages

Social Media Analysis PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Sociala medier analyser kräver att företagen granskar alla rörliga delar av deras sociala medier strategi och bedömer om resultaten matchar sina affärsmål och mål. Denna Social Media Analysis Template ger alla kärnbitar i din strategi till en tydlig presentation. Från att definiera din målgrupp, markera ditt innehållsmeddelande, definiera ditt sociala media fokus, fånga din sociala medier tillväxt och rangordna din konkurrentens kant - den här mallen ger en övergripande översikt över dina styrkor och svagheter i din sociala medier analys.

Gratis PowerPoint-mall för Social Media Analysis Presentation

Definiera din målmarknadsdia

Att förstå din målmarknad är avgörande för att effektivt strategisera alla dina sociala medier-plattformar till en omfattande marknadsföringskampanj. Target Market Slide ger fyra nyckelfokusområden och det cirkulära diagrammet ger flexibilitet för att märka din målmarknad. Dessa områden kan definieras som antingen ditt kundsegment (kunder), målföretag eller sociala medier. Att ge ditt team verktygen för att veta vilka plattformar du kan rikta vissa demografi med leder till din riktning.

 

Sociala medier innehåll planering bilden

Innehållet är kung för alla marknadsföringsstrategier. Den här innehållsplaneringsbilden lyfter fram kärnmeddelandet som du använder för varje socialmedieplattform. Bra sociala medier innehåller det bästa konsumentengagemanget och stärker ditt sociala nätverk. Genom att visa ditt nyckelmeddelande på varje plattform kan ditt team snabbt bedöma styrkorna och bestämma om det stämmer överens med dina affärsmål.

 

Social media konkurrent analys

Din sociala medier strategi bygger på en grundlig marknadsanalys för att bedöma styrkan och svagheterna hos dina nuvarande konkurrenter eller nya. Denna grafiska analysdiagram ger en rankningsreglage för att detaljera huvudkonkurrentens sociala medier. Ställpunkten för pricken bredvid varje social media-plattform rankar positionen inom marknaden och utan att behöva lista alla aspekter, ger den här visionen tydlig referens.

Analysera sociala medier är ett otroligt användbart verktyg för ditt designteam.

Att veta vilka enheter din målmarknad använder kan spara din designteamtid och hjälpa deras kreativa process med nyare och mer spännande layouter.

Sociala medier analysverktyg kan ta dina sociala medier kampanjer till nästa nivå i marknadsföring framgång.

Genom att samla sociala medier data och analysera dina viktiga sociala medier KPIs och du kan sortera vilka engagemang faktorer som uppfyller dina affärsmål och driva din verksamhet framgång.

Social Media Analysis kräver att spåra så många mätvärden som möjligt för att skapa en övergripande strategi och få den bästa avkastningen.

Markera den övergripande bilden av din strategi och visa viktiga nyckelaspekter av dina kampanjer, till exempel standardnummer för engagemang eller angivna kundserviceproblem.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish