<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Soft Consulting Slide

Mjuk konsult mall pack

Antal bilder: 10

Oavsett om du behöver göra PowerPoint-presentationer på ett produktmärke, affärsstrategi eller ledarutveckling och processer, är den här mjukare mallen den mest lämpliga. Det kommer att göra det möjligt för dig att skapa en välstrukturerad presentation som kommer att imponera på din publik. Dess snygga och pastellfärgade utseende kommer att möjliggöra ett tydligt och intuitivt flöde av din datapresentation.

En mallpaket med en mjuk färgpalett

Kartglas

En av de svala bilderna på den här mallen är Map Slide. Det kan vara det bästa sättet att presentera månads- eller årsstatistik per region. Att använda kartor som visuella i din presentation kommer att hålla publiken engagerad. Som en fördel kan du ändra färg och teckensnitt för olika element, lägga till olika visuella effekter, till exempel skuggor, ljud etc., och vidta olika åtgärder som gruppering, gruppering och förstoring av separata element.

Hjulspetsglas

En annan intressant egenskap hos Consulting Mall är Wheel Point. Det är ett enkelt diagram att göra och det är mycket användbart för att presentera viktiga företagsdata. Den kan användas för att presentera en kärnidé och relaterade ansvarsområden, samt för att representera en viss roll och dess begrepp. Den är lämplig för att presentera säsongsmässigt eller kvartalsvis prestanda. Hjulet kan vidare anpassas genom att ändra antal segment, lager och färg.

Tidslinje

Timeline Slide gör det enkelt att följa visuellt för chefer och klienter. Det ger en tydlig representation av projektplaner och månatliga och årliga sammanfattningar. Det är ganska lätt att förstå och ganska bekvämt att arbeta med. Du kan använda den för att visa framtida försäljningsprognoser, milstolpar, mötesplaner etc.

Affärsvänlig mall som uppfyller dina konsultbehov

Som ett bra företag behöver du en respektive mall som uppfyller dina kriterier.

Mjuk design som kommer att ta allas uppmärksamhet

De mjuka färgerna är lugnande och bra för ögat för publiken.

Lätt att följa visuals packade i 10 diabilder

Detta är viktigt eftersom du inte vill att publiken ska gå vilse när du lyssnar på din presentation.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish