<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Stakeholder Analysis graph in four sections

Stakeholder Analysis PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Bakom varje framgångsrikt företag finns flera intressenter som har bidragit till utvecklingen. Därför har varje chef ett mål att maximera aktieägarens förmögenhet och mervärde till företaget. En riktig intressentanalys utförs för att avgöra vilken inverkan något beslut har på berörda parter. Med denna mall kan du göra en detaljerad analys som är begriplig för alla.

Gratis PowerPoint-mall för intressentanalyspresentation

Intressentanalysmatrisdisplay

Ett sätt att genomföra analysen är genom denna intressentmatris. Matrisen använder flera strategier som gör att du kan fatta effektiva beslut om aktieägarnas intressen. Dessa strategier är: att övervaka, informera, hålla nöjda och att skapa med. De kan betraktas med avseende på makt och intresse är de viktigaste dimensionerna.

 

Intressentanalys nyckelfaktorer glida

På den här bilden kan du representera flera intressenter och olika dimensioner som är relaterade till dem. Du kan definiera intressen, behoven och påverkan om dem. Dessa dimensioner används vanligtvis och gör det möjligt för ledningen att uppnå bättre resultat.

 

Intressentanalyscykelglas

Den här bilden är det bästa för att representera flödet av ett visst projekt som måste ge det bästa för intressenterna. Du kan använda den för att beskriva alla steg, till exempel planering, urval, identifiering av nyckelaktörer, implementering av verktyg, informationsinsamling, skapande av aktieägarmatrisen, analysering av aktieägarna och övervakning och förbättring av förväntningarna.

 

Bra mall för att genomföra en djup aktieägareanalys som är bra för alla publik

Aktieanalysen kommer att göra det möjligt för dig att bedöma effekten av ett visst beslut på aktieägarna.

Aktionärmatrisen visar olika strategier som gör att du kan fatta effektiva beslut

Du kan enkelt använda denna matris för att övervaka, informera, hålla aktieägarna nöjda och samverka.

Aktieanalyscykeln representerar framgångsrikt flödet av ett visst projekt

Den här bilden är perfekt för framgångsrik planering av ett projekt och för att förbättra varje förväntan.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish