<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
team slides in five column with circle icons

Team Slides PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

En framgångsrik affärsverksamhet ligger inom det hårda arbetet i ditt lag. Vårt Team Slides Presentation ger flera layouter för att presentera ditt team. Dessa lagspel är perfekta för försäljnings- och marknadsföringspresentationer eller för sammanläggning av pitch-däck för investerare. Teambilder kan användas i alla typer av företag, oavsett om du vill visa upp ditt ledningsgrupp, ditt sociala lag eller alla dina lag i olika avdelningar. Våra layouter med flera lagspel ger dig flexibilitet med hur du presenterar och visar upp dina anställdas prestationer.

Gratis PowerPoint-mall för Team Slide Presentation

Visa ditt Management Team Slide

Detta är en perfekt bild för att introducera ditt ledningsgrupp. Med bara tre huvudfotografik ger denna lagdia en mer personlig prägel till din presentation. Med textutrymme nedan kan du identifiera sin roll inom företaget, markera deras prestationer och tillhandahålla länkar till sina sociala medier.

 

Modern Team Slide

Vår moderna lagrutschbana har fyra lagmedlemmar med en liten grafisk stil av en flytande ramram. Varje lagmedlem har plats för sitt namn och textutrymme för sin funktion. Den mindre kvadratiska grafiken kan användas för att lyfta fram deras unika egenskaper, oavsett om de är nyckelinflytaren eller för att visa vilket team de arbetar inom.

 

5 Bootstrap Card Team Slide

Främja ditt lag med en nuvarande social media känner till det. Denna lagglidning innehåller 5 av dina lagmedlemmar med en cirkulär bild och utbytbar färgad ram. Med tillräckligt med utrymme för att markera sitt namn, funktionalitet i texten nedan och utrymme för mindre grafik - gör det personligt med en grafisk representation av deras styrka.

 

Visa framgångarna med dina företag genom att presentera din "all-star" lagrutschbana.

Styrkan i affärssucces kommer ner till ett bra team som arbetar tillsammans. Främja ditt lags prestationer med en dedikerad lagrutschbana.

Dra nytta av den bästa talangen genom att markera ditt lag och arbetsplats med lagspel.

Vårt organisationslagrulle visar anställda och deras position där du kan tilldela varje lag i färger för att skilja ditt växande antal

Använd en cirkeldagsorganisation för att presentera din organisation.

Visa hur varje lag är kopplat till dina nyckelpersoner eller chefer genom vår organisationsperspektiv.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish