<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
SWOT Analysis Slides

Ultimat swot analys mall pack

Antal bilder: 6

Styrkor, svagheter, möjligheter och hot. Dessa är elementen i en SWOT-analys för ett visst företag eller projekt. Den här mallen gör det möjligt för dig att definiera ett visst mål och framgångsrikt presentera möjliga hot och fördelar för din publik. Skivorna är skapade så att varje faktor tydligt skisseras och analyseras vidare. Mallen har en övergripande professionell och sofistikerad design.

6 SWOT-analysdisplayer

SWOT-analys

Det är den första bilden där du kan presentera din publik för styrkor, svagheter, möjligheter och hot mot ditt mål. Det är uppmärksamt gripande och möjliggör enkel jämförelse mellan elementen. Dessutom kan korrelationen mellan de interna och externa faktorerna identifieras snabbt. Det finns gott om plats för text, medan den enkla designen inte tillåter några distraheringar.

Styrkafaktor

Styrskenan är speciellt utformad för att lyfta fram affärsfördelarna. Det kommer att låta dig förklara styrkorna på det mer detaljerade sättet. Publiken kommer att få fördjupad inblick i hur verksamheten kan uppfylla det särskilda målet.

SWOT-bilder

Ord kan låta bra, men riktiga kunder behöver visuella och siffror fr att acceptera den allmänna nya ideen. Genom att använda dessa bilder kan du visa fakta och tydligt visade sätt på hur det övergripande målet kommer att uppnås. Du kan också visa de potentiella resultaten och hur dessa kan ytterligare på konsekvenserna av ditt företags övergripande resultat.

Professionell och enkel design

Med den professionalism som du kommer att kunna visa med mallen, kommer ditt företag att betraktas som en mycket värdefull investering.

Passar alla företag eller projekt

SWOT-analysen kan användas för alla kompetensområden och det kan även den här mallen.

Skapar en kraftfull historia för att berätta för din publik

Berättelser är alltid roliga att lyssna på och du kan se till att din publik kommer att vara förlovad under presentationen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish