<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Dashboard Template Slide

Dashboard Mall Pack

Antal bilder: 10

Med den här "Dashboard" -mallen kan du presentera dina data så enkelt som möjligt. Det slutliga resultatet är en välorganiserad och en kraftfull presentation. Sammantaget innehåller den olika typer av diagram som möjliggör mer beskrivande analyser. Dessutom, med sin snygga design, som innehåller svarta, grå och rosa nyanser, kommer du att döda dina affärspartners eller kollegor i universiteten.

Set of Presentation Templates för Dashboards

Linjediagramglas

En av diagrammen i denna mall är linjediagrammet. Vanligtvis används det för att bäst beskriva data som förändras över tiden. Det gör det genom att ansluta serier av datapunkter med raka linjesegment. Det finns många kartformatningsmöjligheter, såsom rik färgpalett, olika titlar och undertexter, mjuka gridlinjer, etc. Eftersom data är kopplad till Excel kan den redigeras om några sekunder.

Kombinationsdiagrammen glider

Kombinationsdiagram kan hittas på flera bilder i hela denna mall. Som namnet antyder är dessa kartor en kombination av två eller flera diagram i en enda. Deras syfte är att kombinera fler uppsättningar mätvärden som är i olika skala. Annars är det svårt att jämföra dem och kombinationsdiagrammen underlättar processen. Alla värden kan visas i olika former, såsom linjer, barer, ljusstakar, område och stegat område. De kan också vara i 2 D eller 3 D.

Områdesdiagramglas

Området diagram är på något sätt en förlängning av linjediagrammet och det visar kvantitativa data. Skillnaden mellan axeln och linjen är markerad i olika färger och texturer. När man vill jämföra två eller flera kvantiteter är de här diagrammen den perfekta lösningen.

Välorganiserad och kraftfull representation av data

Varje modernt företag behöver trovärdiga och relevanta uppgifter som kommer att presenteras på det mest effektiva sättet.

Passar för företags- och forskningspresentationer

Mallen kan skräddarsys för att passa behoven hos företag och akademiska institutioner också.

Lätt att uppdatera det och anpassa det till olika tillfällen

Presentationen kan enkelt redigeras i Excel och därför lätt uppdateras med nya och relevanta data.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish