<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven Financial Slides

Datadrivna finansiella mallar

Antal bilder: 11

Bakom varje framgångsrikt företag finns en detaljerad dataanalys. För att verksamheten ska fungera väl måste den drivas av tillförlitliga uppgifter och trovärdiga fakta. Den framgångsrika dataanalysen gör det möjligt för dig att bättre förstå företagets verksamhet och relationerna mellan olika variabler. Genom att använda denna mall kan du framgångsrikt representera företagets finansiella data och prestanda framför aktieägare och chefer.

Datadrivna finansiella presentationsmallar

Radar grafdataldriven finansiell bildruta

Radardiagrammet, eller även känt som spindeldiagrammet, är en grafisk metod för att visa multivariata data i form av ett tvådimensionellt diagram. Det kan visa tre eller flera kvantitativa variabler representerade på axlarna från samma punkt. Du kan använda den för att jämföra prestanda för olika aspekter, funktioner och avdelningar i företaget, såsom marknadsföring, ekonomi, lagarbete och schemaläggning.

Vertikalbitar Data Driven Finansiell Slide

Kolonnediagrammet används för att jämföra olika dataset där längden på stapeln är proportionell mot värdet av data. För det mesta är de mer användbara jämfört med linjekartorna eftersom de verkligen lägger fram en punkt och står ut på sidan. Du kan använda dem för att representera en tydlig bild av företagets försäljning, kostnader och vinst, samt dess totala kassaflöden och likviditet.

Område Diagram Data Driven Finansiell Slide

En annan användbar graf för att presentera finansiella data är områdesgrafen. Det är mycket effektivt för att visa staplade och kumulativa dataserier. Du kan till exempel använda den för att presentera de kumulativa försäljningsintäkterna från olika produkter. Genom att göra detta kommer publiken att kunna visualisera anslutningen av varje serie i förhållande till varandra.

Denna mall bidrar till en professionell och detaljerad presentation av dataanalysen

Publiken kommer att kunna förstå företagets verksamhet och relationerna mellan olika variabler.

Radardiagrammet är utmärkt för visning av multivariata data i form av ett tvådimensionellt diagram

Det är användbart för att presentera tre eller flera kvantitativa variabler.

Området diagrammet är utmärkt för att presentera staplade och kumulativa dataserier

Till exempel kan den användas för att presentera kumulativa försäljningsintäkter från olika produkter.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish