<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Data Driven PowerPoint Slides

Data Driven PowerPoint Mallar

Antal bilder: 3

Numera är data mycket värdefulla och spelar en viktig roll i alla avdelningar inom företaget. Det innehåller försäljning, marknadsföring, finansiering, IT och allt däremellan. Alla data används för att kunna delta i en bättre beslutsprocess. Den här mallen är skapad så att du kan kommunicera data framgångsrikt. Det ger cheferna och aktieägarna befogenhet att självständigt utforska data och övervaka dess inverkan på företaget.

3 Datadrivna mallar för PowerPoint

Histogramglas

Alla företag drivs av data, både internt och externt. Alla dessa data ska behandlas i en analysmotor för att ge värdefulla insikter. Denna mall innehåller olika histogramdiagram som möjliggör beslut i realtid på alla nivåer i organisationen. De är avsedda att vara mycket informativa om väl fungerande källor.

3 D Histogram Slide

Mängden tillgänglig data är obegränsad. Med tanke på dess komplexitet, möjliggör denna mall för ökad tillgänglighet. Chefer bör kunna göra slutsatser baserade på uppgifterna och igen, med den här mallen kan du exakt det. Alla de rada data kan omedelbart konverteras för att använda diagram som ger en djupare insikt.

Grupperade kolumnsken

För mycket data kan vara rörigt och svårt att tolka. När det är organiserat i olika kategorier under hela tiden är slutresultatet av hög kvalitet. Alla beslutsfattare behöver ha tillgång till uppgifterna och använda den för att uppnå företagets mål. Alla kritiska datakällor ska anslutas och delas i hela organisationen. Datas volymen, hastigheten och sorten ständigt ökar, men se till att du utnyttjar den optimalt.

Bättre beslutsfattande och effektiv kommunikation av data

Med hjälp av denna mall presenterar du dina data på ett professionellt och polerat sätt.

Innovativ design som gör det möjligt för chefer att självständigt utforska data

Dess övergripande design gör att du kan skapa en ganska rolig och interaktiv presentation.

Enkel konvertering av data till användbara diagram

På grund av diagrammen som ingår i mallen kommer publiken att få bättre visuella effekter om företagets prestanda.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish