<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Financial line graph indicators

Finansiella data driven powerpoint mallar

Antal bilder: 3

Kärnan i varje företags framgång är dataanalysen. Varje högkvalitativ presentation bör baseras på tillförlitliga analys- och analysverktyg. Dataanalys hjälper dig att lättare illustrera trender och visa viktiga relationer mellan variabler. Med denna mall kan du framgångsrikt presentera de finansiella uppgifterna framför aktieägarna och cheferna. Din presentation kommer att vara välstrukturerad och professionell. Alla dataset kan enkelt redigeras i Excel eller Sheets, medan mallens färger och former kan anpassas till dagens inställningar.

Finansiell data Driven Powerpoint Template

Datadriven kolumndiagrambild

De gemensamma datadrivna presentationerna är avsedda att jämföra relativa prestationer baserade på diskreta parametrar. Vanligtvis är dessa parametrar en produkt av olika feedbackundersökningar, frågeformulär, genomförbarhetsstudier, relevanta projekt eller affärsstrategier. Genom användningen av kolumnschema kan du visa ditt företags ekonomiska resultat vid en annan tidpunkt. Du kan jämföra det med tidigare föreställningar och använda sin nuvarande för att förutse framtida resultat.

Data-Driven Linjediagram Slide

Ett annat sätt att visa ekonomiskt resultat är genom linjediagrammet. Detta diagram visar information som en serie datapunkter som är kopplade via en rak linje. De är idealiska för att jämföra förändringar under en viss tidsperiod för flera datagrupper. Om du är verksam inom finanssektorn, är ett av de sätt du kan använda dem att övervaka stängningskurser på börser.

Finansiella data Driven Bar Diagram

Om du vill skapa en tydlig bild av företagets försäljning, kostnader och vinst, kan du göra det med hjälp av stapeldiagram. Du kan också visa det totala kassaflödet och visa hur likvida företaget är. Detta är av största vikt för aktieägare och investerare eftersom det visar hur väl företaget kan hantera motgångar.

Sofistikerad mall för Financial Data Presentation framför aktieägare och investerare

Professionell utsikt över hela presentationen som kommer att engagera publikens uppmärksamhet.

Lätt att följa och välorganiserad presentation

Enkel design som är förståelig, men ändå väldigt grundligt strukturerad.

Olika graf stilar som kommer att fånga alla aspekter av ditt företags ekonomiska resultat

Mallen erbjuder hög visualisering av företagets viktigaste fakta.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish