<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful financial pie chart

Financial Pie Graphs PowerPoint-mallar

Antal bilder: 3

Det är allmänt accepterat att ett mänskligt sinne lättare kan absorbera grafer och visuellt än bara slumpmässiga siffror. Graferna måste presentera fakta rättvist, speciellt när de uttrycks i siffror. Därför får du med denna mall en ärlig och förståelig representation av företagets ekonomiska bild. Med de olika cirkeldiagrammen kommer du att hålla aktieägarnas och chefernas uppmärksamhet under ganska lång tid.

Financial Pie Graphs PowerPoint-mallar

Ringdiagram Diagram

De finansiella cirkeldiagrammen kommer att göra det möjligt för publiken att förstå förhållandet mellan olika indikatorer snabbare. Dessa finansiella indikatorer kan delas upp i produktionskostnader, marknadsföringskostnader, hyror och verktyg, skuldservice och andra relevanta utgifter. Rätt cirkeldiagram gör det lättare att analysera det förflutna och förutsäga framtiden.

Finansiella cirkeldiagram för jämförelsesschema

Alla finansiella data kan organiseras i mer än en paj. Det beror helt på vilka relationer du vill visa. Du kan ha en separat intäktspai eller en separat utgiftstakt för att visa den exakta budgeten som spenderas på båda kategorierna. Du kan övervaka och presentera förändringarna över tiden, oavsett om det är kvartalsvis eller årligt.

Donut Pie Diagram Slide

Eftersom cirkeldiagrammet har en funktion att visa vissa delar av hela, kan du representera alla objekt som innehåller din budget. Du kan presentera det i procent eller i relativa termer. Du kan visa intäkter, kostnader och vinster.

Ärlig och förståelig representation av företagets totala finansiella ställning

Detta aktiveras av graferna som ingår i mallen som möjliggör högre visualisering.

Olika piegrafer som håller publikens uppmärksamhet

Graferna är roliga att titta på och kommer att göra ett större intryck hos publiken än bara en vanlig text.

Innovativ design av mallen bestod av endast 3 bilder

Designen är väldigt nyskapande och kommer att ha en positiv inverkan på alla typer av publik.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish