<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
organizational flowchart in four segments

Flödesschema PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Flödesschema är i princip diagram som visar flödet av en viss åtgärd. Flödesschemat möjliggör en bättre visualisering av en viss process eller en viss struktur. De är lätta att skapa och använda och innehåller olika geometriska former som visar vissa beslut och steg längs vägen. De kan passa många företags profiler, oavsett branschen där de är verksamma.

Gratis PowerPoint-mall för Flow Chart Presentation

Processflödesschema Slide

Processflödesdiagrammet är ett av de grundläggande diagrammen som visar flödet av ett visst projekt eller process från början till dess uppnåelse. Det kan användas för att visa affärsprocesser, samt olika forsknings- och utvecklingsprocesser. De kan också användas i fält relaterade till mjukvaromodellering, dataflöden och många tidslinjer.

 

Organisationsflödesschema Slide

Dessa typer av flödesdiagram är bra för att presentera organisationsstrukturen inom företaget. Det kan vara av horisontell eller vertikal karaktär. Ju mer vertikala det är desto större är hierarkin inom företaget. Du kan tydligt se från diagrammet vilken funktion och ansvar varje anställd har.

 

Finansiell budgetplanering Flow Chart Slide

I budgetplaneringsflödet kan du bryta ner företagets budget. Du kommer att skapa en tydlig visualisering av vad din budget spenderas och följaktligen kommer du att kunna fatta bättre beslut om fördelningen av dina resurser. Du kan lägga till så många ytterligare former som du tror att du måste presentera ditt huvudmål bättre.

Flödesschemat representerar ett flöde av en viss åtgärd

Det låter dig bättre visualisera ett visst projekt eller en viss struktur.

Processflödesdiagrammet visar flödet av det aktuella projektet från början till slutet

Det kan skräddarsys för att passa olika affärs- eller utvecklingsprocesser.

Du kan använda flödesdiagram för att tydligt bryta ner ditt företags budget

Det kommer att göra det möjligt att fatta bättre beslut om fördelningen av din budget.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish