<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Basic matrix chart in four parts

Matrix diagram PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Om du vill använda en mall som gör det möjligt för dig att jämföra olika uppsättningar data, är Matrix Chart-mallen den enda för dig. Matrisdiagrammet visar existensen och styrkan hos en anslutning mellan olika datasatser. Du kan anpassa den till varje avdelning i ditt företag och uppdatera den så att den passar de senaste uppgifterna.

Gratis PowerPoint-mall för Matrix Chart Presentation

Sannolikhet och inverkan Matrix Diagram Slide

Denna matris är utformad för att hjälpa dig att bedöma svårighetsgraden av en händelse som uppträder på en axel och sannolikheten för att den uppträder på den andra axeln. Den horisontella axeln representerar sannolikheten, medan den vertikala axeln representerar sannolikheten för att risken uppstår. Resultatet kan ske var som helst i de fyra kvadranterna och det kan beräknas som "lågt" eller "högt" beroende på de två åtgärderna.

 

Tabelliknande Matrix Diagram Slide

Denna matris är formaterad som ett bord och det är bäst för att utveckla en produktkvalitetsfunktion. Du kan använda den för att bättre fånga dina kunders behov eller att bestämma och distribuera produktkraven. Du kan skräddarsy det för att passa alla företags behov, oavsett branschen den är verksam inom.

 

Grundmatrisdiagramdia

Basmatrisdiagrammet används för att visa förhållandet mellan komponenter till en helhet i trianglarna som ger formen till hela matrisen. Du kan skriva text inuti delarna av matrisen för att beskriva dina data. Du kan också lägga till ytterligare text utanför matrisen om du behöver ge publiken en mer detaljerad beskrivning.

Matrisdiagrammet gör att du kan jämföra olika datamängder

Detta diagram används för att visa förekomsten och styrkan i förhållandet mellan datasætten.

Sannolikheten och effektmatrisdiagrammet bedömer svårighetsgraden och sannolikheten för en händelse som uppstår

Det slutliga resultatet kan ske var som helst i de fyra kvadranterna.

Du kan använda den tabellliknande matrisen för att utveckla en bättre produktkvalitetsfunktion

Du kommer enkelt att fånga dina kunders behov.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish