<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Comparative pie charts doughnut chart slide

Pie Chart PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

När du presenterar ditt företags data kan du välja mellan den stora poolen av diagram som passar dina behov bäst. Den här mallen är utformad för att hjälpa dig att bearbeta dina data med hjälp av cirkeldiagram. Pie diagram är bra för att presentera relativa storlekar. Skivens skivor är proportionella mot hela fraktionen. Du kan visa numeriska data och är mest kompatibla med en liten mängd data för att vara väldigt begriplig.

Gratis Pie Chart PowerPoint-mall

Pie Diagram Donut Diagram Slide

Samma som cirkeldiagrammet representerar donutdiagrammet förhållandet mellan delar till det hela. Donutdiagrammet är dock speciellt så att det kan innehålla mer än en dataserie. Varje dataserie som läggs till representerar en annan del av ringen som läggs till i diagrammet. Du kan enkelt redigera det för att lägga till mer data och skräddarsy den efter företagets behov.

 

Piecharts Årlig prestanda Slide

På den här bilden kan du använda mer än ett cirkeldiagram för att skapa framgångsrika jämförelser av företagets prestanda genom åren. Du kan använda intäkter, vinster eller kassaflöden som indikatorer på företagets framgång. Slutresultatet blir en mycket visuell bild som ger en klar inblick i företagets lönsamhet.

 

Pie Diagram och World Map Slide

Denna bild är en kombination av flera cirkeldiagram och världskartan i bakgrunden. Det skräddarsys som sådant för att passa de företag som opererar internationellt och har kassaflödesflöden från många länder världen över. Genom att inkorporera cirkeldiagrammen kan du visa vilken marknad som är mest lönsam för dig och vilken som kan förbättras ytterligare.

Sirkeldiagram är gjorda för att representera numeriska data och relativa storlekar

Skivens skivor är proportionella mot hela fraktionen.

Donut-diagram representerar också relationer, men innehåller mer än en dataset

Varje ny del av ringen representerar en ny dataserie.

Kakediagrammen i kombination med världskartan är bra för internationella företag

Du kan visa vilken internationell marknad som är mest lönsam och vilken som kan förbättras.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish