<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Revenue Data Presentation Slide

Presentationsmall för intäktsdata

Antal bilder: 3

Intäkterna är en av de viktigaste mätvärdena bland ditt företags försäljning och kassaflöden. Därför är det ytterst viktigt att presentera det på rätt sätt framför aktieägare, chefer och investerare. Denna mall skapas på organisation och effektivitet. Det gör att du kan spara tid, men leverera fortfarande den mest informativa presentationen framför din publik.

Intäktsdata PowerPoint-mall

Inkomster Rapport Linjediagram Slide

Det finns ingen bättre representation av intäkterna än med linjediagrammet. Som du vet, kopplar linjekartan flera datapunkter med raka linjesegment. Huvudsyftet med inkomstlinjediagrammet är att mäta eller jämföra intäktsnummer över tiden. Du kan jämföra årets intäkter till förra årets, eller till budgeten, månadsvis. Du kan också mäta intäktsvärdet mot EBIT. Detta är särskilt användbart eftersom du kan bestämma driftsutgifterna och se om intäkterna kan täcka ränta och skatt.

Inkomstrapport Vertikala streckdiagram Slide

Den vertikala graffältet kan enkelt anpassas för att visa inkomst-, intäkts- och skattevärden. Det är användbart för att jämföra olika dataset under tiden. Tidsenheterna uttrycks på x-axeln i år, månader, dagar och till och med minuter. En nackdel med de vertikala stapeldiagrammen är att det inte finns tillräckligt med plats för textmärkning på x-axeln.

Diagram för intäktsrediagram Diagram för datadriven intäktsdjup

Företag, vars intäkter är drivna av data, har mångsidigt högre intäkter än de som är uteslutande baserade på intuition och tidigare erfarenheter. För att presentera din publik för tanken bakom dina intäktsresultat kan du använda cirkeldiagrammet. Du kan uttrycka dina intäkter som en del av de totala kassaflödena. Du kan också bryta ner intäkterna baserat på förekomsten i tid och visa hur mycket av denna månads intäkter bidrar till den årliga intäkten.

Använd Linjediagram för att mäta och jämföra intäktstal under tiden

Du kommer enkelt att kunna presentera många datapunkter under olika tidsperioder.

Malldesign som gör att du kan skapa presentationen på några minuter

Enkel mall som kan förberedas snabbt och kommer att bidra till en effektiv presentation.

Lätt att följa och lämpligt för att göra bra intryck framför aktieägare, chefer och investerare

En mall för att skapa en slående presentation som kommer att fånga publikens uppmärksamhet.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish