<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research and development data slides

Forsknings- och utvecklingsdatamallar

Antal bilder: 3

Forskning och utveckling representerar innovativa åtgärder som vidtas av företagen när de utvecklar nya produkter och tjänster eller när de förbättrar befintliga. Det är en komplex process genom vilken projektet går och det kräver en ganska bra organisation. Det är också mycket tidskrävande och dyrt. Därför hjälper den här mallen till att skapa en välstrukturerad och imponerande presentation för att imponera på investerarna. Detta gör det möjligt för dig att samla in pengar och fortsätta med genomförandet av projektet

Gratis PowerPoint Templates för Research & Development Data Template

Faserna i forsknings- och utvecklingsprocessen Slide

När man gör en presentation om forskning och utveckling, är det klokt att tydligt beskriva alla steg i varje steg. Varje FoU-process har 5 etapper: prelaunch / utveckling, introduktion, tillväxt, löptid och nedgång. Dessa sker genom en längre tidsperiod och det är viktigt att förutsäga en ungefärlig tidsram och försäljningsvolym vid varje steg. Den bästa representationen av sådan data är genom linjediagrammet.

Research and Development Process Pie Diagram Slide

Piediagrammet används för att visa hur enskilda komponenter bidrar till det slutliga resultatet. Det är mycket rimligt att använda dem om du vill visa hur du planerar att fördela den totala budgeten på utvecklingen av den nya produkten. Du kan till exempel visa hur mycket du behöver för tillverkning av produkten, dess förpackning och dess frakt. Du kan också lägga till marknadsaktiviteter och liknande kostnader relaterade till produkten.

Forsknings- och utvecklingsprocess Stacked Area Chart Slide

Om du vill visa kumulativ serie data relaterad till forsknings- och utvecklingsprocessen, är staplade områdesdiagram det bästa valet. De kan visa hur flera kvantiteter kombinerar för att göra en helhet. Det kan vara ganska användbart om du vill presentera de totala FoU-utgifterna i branschen och hur kommer det att påverka din verksamhet ytterligare.

En mall som hjälper dig att skapa en välstrukturerad och imponerande presentation

Den kan användas för de mest komplexa datasätt som kan vara mycket tidskrävande för att kunna bearbetas korrekt.

Tydligt beskrivna steg i varje steg i FoU-processen

Bidrar till en enkel planering av alla FoU-steg och för att skapa en transparent presentation.

Fördjupad representation av budgetens planerade utgifter

Med denna mall har du redan en integrerad ritning för planering av olika processer och aktiviteter.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish