<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Risk Matrix Presentation slide

Riskmatrispresentationsmallar

Antal bilder: 3

Risk är en oundviklig del av den moderna företagsvärlden. På grund av det finns det många olika metoder för att bedöma och hantera osäkerhet. En sådan utvärderingsmetod är riskmatrisen. Den används för att definiera risknivån beroende på sannolikhetskategorin och kategorin av konsekvenser svårighetsgrad. Riskmatriser möjliggör större synlighet av risker och underlättar beslutsprocessen. I det här fallet kommer den här mallen att göra det möjligt för dig att leverera en kraftfull presentation som indikerar alla möjliga motgångar.

Samling av PowerPoint-mallar som täcker riskmatrisen

3 D Creative Risk Matrix Slide

Att ha ett tydligt perspektiv på företagets risk är mycket viktigt. För att få en tydlig bild om risknivån är ganska utmanande, är riskmatrisen till nytta. När du mäter den nuvarande risken kan du också avgöra om du har lämpliga resurser och strategier för att mildra det. En av matriserna för en lyckad utvärdering är 3 D-matrisen. Förutom de två vanligaste dimensionerna, risken för risk och dess konsekvens kan det finnas en tredje dimension. Det kan till exempel vara ett riskhanteringsattribut.

Professionell riskmatrisdia

Med hjälp av riskmatriser kan ditt företag bestämma sannolikheten för förekomsten och deras svårighetsgrad om de uppstår. Dimensionerna visas på x-axeln och y-axeln, som visar låg till hög effekt. Att vara nära noll är riskens inverkan mycket låg, desto längre är det från noll desto svårare blir det.

Schackriskmatrisdisplay

Mallen innehar en mycket kreativ matrislösning i slutet. Hela matrisen är i form av schack. Matrisen representeras av schackbrädet, medan schacksiffrorna utgör risken. Namnlösa: Bönderna representerar låg risk, drottningen står för måttlig risk och kungen för en allvarlig.

Riskmatrismallen kommer att underlätta riskhanteringen

Det hjälper dig att tydligt definiera risknivån och följaktligen komma fram till bättre lösningar.

Avancerade matriser "design för en högre visualisering av risker

Mallen gör att du kan representera eventuella riskproblem på ett mer kreativt sätt.

Passar alla målgrupper på grund av matrisernas enkelhet

En övergripande förståelig mall som kommer att hålla publiken engagerad.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish