<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Sales report presentation slides

Presentationsmall för försäljningsrapport

Antal bilder: 3

Den faktiska försäljningen av ett företag visar hur bra affärsverksamheten är. Affärsmiljön är mycket konkurrenskraftig och därför är det av yttersta vikt att ha förståelig försäljningsstatistik. Genom att använda denna försäljningsrapportmall kan du korrekt hålla reda på ditt företags kassaflöden. Det hjälper dig att göra hela processen mindre tidskrävande och mindre krävande. Eftersom bilderna enkelt kan redigeras kan de snabbt uppdateras och även användas för presentationer utanför försäljningen.

Försäljningsrapporter Presentationsmall

Försäljningsrapport Vertical Bar Chart Slide

Om du vill jämföra olika dataset angående ditt företags försäljning, är gruppens vertikala stapeldiagram det rätta valet. Detta diagram ger dig information om varje objekt som ingår i uppsättningen istället för bara en. Det är idealiskt om du vill presentera försäljningssiffror som genereras av olika produkter under varje månad förra året. Stilen kan enkelt redigeras för att passa dina estetiska behov och dataset.

Försäljningsrapport Marketing Funnel Slide

Marknadsföringstrattet är en viktig del av verksamheten. Det gör att du kan visualisera köparens resa när de blir bekanta med ditt företag. Den traditionella marknadsföringstratt kräver att du ständigt fyller toppen av trakten med så många kunder som möjligt. Botten har då endast ett fåtal personer. Marknadsstrattens fem steg är medvetenhet, engagemang, upptäckt, inköp och behållning.

Försäljningsrapport Försäljningsassistent Slide

För att försäljningen ska bli framgångsrik behöver du en högkvalificerad och pålitlig försäljningsförening. De har ansvaret för att hjälpa kunderna i sina inköpsval och förbättra hela inköpsprocessen. De har också ansvaret för kassaregisterna genom att hålla reda på pengarna inuti. Var noga med att nämna ditt mest framgångsrika försäljningsförbund och lova dem för deras lojalitet. En glad anställd kommer att hålla kunderna nöjda.

Förklarlig försäljningsstatistik i en starkt konkurrensutsatt miljö

Med korrekt användning av mallen kan du framgångsrikt hålla koll på företagets övergripande kassaflöden.

Kreativt tillvägagångssätt för marknadsföringstrakten och dess fem steg

Publiken kan få en bättre bild av köparens resa och blir mer delaktig i företagets övergripande prestanda.

Gott om utrymme för att presentera dina mest värdefulla försäljningsförbund till publiken

Försäljningsföreningarna är företagets livstid, så se till att berömma dem ordentligt.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish