<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful Sales Reports Slides

Försäljningsrapporter Presentationsmallar

Antal bilder: 3

Numera är affärsmiljön mycket konkurrenskraftig. Därför kan du behöva en riktig mall för att hålla reda på företagets vinst och försäljningsstatistik. Att driva ditt företag kan vara ganska utmanande och tidskrävande. Därför behöver du en bra organisation och har inte råd att spendera tid och energi på triviala frågor. Med den här mallen kan du registrera försäljningsnummer och förbereda välstrukturerade försäljningsrapporter, där även de minsta detaljerna ingår.

PowerPoint-presentationsmall för försäljning

Försäljningsrapport Creative Column Chart Slide

Detta är en mycket kreativ mall som möjliggör en okonventionell presentation av dina försäljningsuppgifter. Från och med den första bilden kan du visa årliga försäljningsnummer via det vertikala stapeldiagrammet. Det finns en varning men: Detta stapeldiagram är inte ditt vanliga diagram, utan det är utformat i form av provrör. Det kommer att hålla din publik engagerad när du gör din uppfattning om ditt företags försäljning.

Försäljningsrapport Clustered Column Slide

En typisk försäljningsrapport kan innehålla uppgifter om försäljningsvolymen, antalet nya och nuvarande kontrakt och eventuella kostnader. I det syftet är det verkligen användbart att använda gruppens vertikala graf. Det är ett effektivt sätt att jämföra olika uppsättningar data relaterade till företagets prestanda. Du kan jämföra dem kvartalsvis och enkelt redigera det för att passa din ram.

Försäljningsrapport Gruppad vertikal stapeldiagram

Det är en annan intressant version av en grupp vertikal graf. Du kan gruppera olika komponenter i försäljningsrapporten och använda dem för att visa en viss trend eller ett mönster i data. Du kan ha flera grupperade kombinationer, som alla kommer att visa olika resultat. Det är idealiskt om data mäts och jämförs på årsbasis.

Effektiv mall som spårar företagets vinst och försäljningsstatistik

Den här mallen är lämplig för att registrera försäljningsnummer och skapa välstrukturerade och detaljerade rapporter.

Vertikala stapeldiagram för att jämföra flera variabler relaterade till företagets prestanda.

Uppgifterna kan jämföras med tiden och kan redigeras för att passa ditt företags preferenser.

Professionell och förståelig presentation inom 3 diabilder

Uppgifterna kan enkelt komprimeras i få bilder och fortfarande lätt att förstå.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish