<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Pie Graph slides

Science Pie-diagram PowerPoint-mallar

Antal bilder: 3

En cirkeldiagram är en typ av diagram där en cirkel är uppdelad i sektorer och var och en representerar en andel från hela. Det är ett bra sätt att organisera data för att se storleken på komponenterna i förhållande till hela. De visar vanligtvis procentandelar eller relativa data. Denna mall är utformad för att passa behoven hos vetenskapliga projekt genom att förenkla komplexa data.

Science Slides inklusive grafer, tidslinjer och mer

Drug Facts Science Pie Diagram Slide

En av användningarna av cirkeldiagrammet kan ses i drogerproduktion och konsumtion. Det kan visa relativ försäljning av läkemedlet för olika kvartal i form av intäkter och kvantiteter. Det kan också visa olika segment av patienter som använder det och eventuella relaterade konsekvenser.

Projekt Mars Science Pie Graph Slide

En annan användning av cirkeldiagrammen kan vara i vetenskapsprojekt relaterade till solsystemen och planeterna i den. Den här bilden är väldigt kreativ och visar Mars-atmosfärens sammansättning. Planeten själv är vald för att representera cirkeldiagrammet, medan varje sektion representerar de olika gaserna och andra element som innefattar Mars atmosfär.

Apotek vetenskap pie diagram

När du behöver visualisera farmaceutiska data angående forsknings- och utvecklingsprocessen är cirkeldiagrammet verkligen användbart. Det kommer att göra det möjligt för dig att enkelt tolka data och att och kommunicera en stor historia till din publik. Du kan visa olika fakta relaterade till läkemedelsaktiviteterna och hur de påverkar företagets prestation och kunderna.

Sirkeldiagrammet är ett cirkulärt diagram som är uppdelat i sektioner där var och en visar en andel från hela

Det är ett bra sätt att organisera data för att se storleken på komponenterna i förhållande till hela.

Cirkeldiagrammet är användbart för att presentera vilken aktivitet som helst som är relaterad till läkemedelsproduktion och konsumtion

Du kan visa relativ försäljning när det gäller intäkter och kvantiteter för olika kvartal.

Mallen är verkligen kreativ och kan hjälpa dig att leverera bra vetenskapliga presentationer

Resultatet är en enkel och välstrukturerad presentation som kommer att vara tilltalande för alla målgrupper.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish