<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
stair diagram in four steps slide

Stegdiagram PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Den här mallen innehåller trappdiagram som kan användas av många företag, verksamma inom olika branscher. Trappdiagrammet kan göras av olika former och dess huvudsyfte är att visa progressions- eller sekventiella steg. Det är bra att presentera arbetsflöden, projekt och processer. Det kan passa in i många organisationer och det kan användas av personalavdelningen för att bestämma lagarbete, ledningsstrukturer etc.

Gratis PowerPoint-mall för Stegdiagram Presentation

Projektutveckling Stegdiagram Slide

Detta är den perfekta bilden för att presentera ett visst projekt. Du kan börja med att presentera huvudidén och motivationen bakom starten av projektet. Du kan vidare presentera de viktigaste stegen som måste uppfyllas samt de villkor som måste uppfyllas innan du fortsätter med projektets prestation. Den slutliga trappan är reserverad för att presentera det slutliga resultatet.

 

Steg Stegdiagram Slide

Den här bilden är avsedd för projektets faktiska steg. Diagrammet är utformat för att visa aktuella trappor och varje trappa liknar ett steg. Den lägsta trappan är för första steget och när du når den slutliga trappan har du kommit till projektets sista steg. Det finns gott om plats att lägga till förklaringar om varje steg och du kan lägga till så många trappor som det finns steg.

 

Uppåtriktat vänsterpil Stegdiagram Slide

Den här kan användas för att visa framstegen i ditt företag genom åren. Du kan använda det visa hur tidigare projekt har påverkat framgången för ditt företag, eller för att visa de mål som du vill uppnå i framtiden. Du kan också enkelt redigera det och uppdatera det för att uppfylla alla dina krav.

Den här mallen kan redigeras så att den passar många företags behov, oavsett branschen de är verksamma i

Huvudsyftet med trappdiagrammet är att visa en viss progression eller stegvisa steg.

Projektutvecklingsstegdiagrammet är utmärkt för att presentera många projekt inom företaget

Du kan lägga till så många steg som du vill för att framgångsrikt presentera projektets mål

Trappdiagrammet är väldigt adaptivt och det blir begripligt för alla publik

Mallen kan uppdateras ständigt för att uppfylla alla dina krav.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish