<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
five column table with symbol slide

Tabeller PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Tabellerna är ett av de mest använda verktygen för att presentera olika data. I enkla ord är ett bord ett rutnät av celler som är ordnade i rader och kolumner. De är kompatibla med numeriska data, såväl som med textinformation. Tabeller kan enkelt redigeras för att passa dina företags behov och du kan vara säker på att det slutliga resultatet kommer att vara av sofistikerad och professionell karaktär.

Gratis tabeller PowerPoint-mall

Matrix Organisation Structure Table Slide

Denna tabell är skräddarsydd för att passa den moderna ledningen och affärsprofessuren. Bordet är utformat i ett sådant format som gör att du snabbt kan förstå den organisatoriska hierarkin. Du kan också bättre förklara informationsflödet genom avdelningarna och du kan tydligt definiera alla anställdas roller och ansvarsområden.

 

Prenumerationstabell Slide

I den här tabellen kan du framgångsrikt jämföra priserna. Den är utformad för att jämföra olika värden och produkter som ingår i blandningen. Varje rad beskriver en produktfunktion som ingår i blandningen, medan varje kolumn representerar ett annat prisalternativ. Bordet kan enkelt anpassas och redigeras för att tillfredsställa alla användare.

 

Tabell med symboler Slide

Dessa typer av tabeller erbjuder ännu bättre visualisering. De tjänar som anständiga infographics och du kan fylla i tomma utrymmen med pilar, Harvey bollar, kors och fästingar. De är bäst för att indikera trender, försäljning, utgifter, jämförelser och etc. Du kan också enkelt skapa rapporter om datamängder eller du kan visa utgifterna noggrann tid.

 

En tabell är ett enkelt rutnät av celler arrangerade i rader och kolumner

Det är ett mycket användbart verktyg som det är kompatibelt med numeriska data såväl som med textinformation.

Matrisstrukturstrukturen visar framgångsrikt organisationshierarkin

Du kan bättre definiera varje anställdes roller och enkelt delegera uppgifter.

Symboltabeller är bra infographics och erbjuder en stor visualisering av data

De kan indikera trender, försäljningar, datamängder eller utgifter.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish