<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
six-set venn diagram

Venn Diagram PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Ett Venn-diagram är ett diagram som använder två eller flera cirklar som överlappar varandra för att visa logiska relationer. De används mest när de hanterar uppsättningar och sannolikheter eftersom de etablerar olika relationer mellan olika grupper. Med denna mall kan du utforma mördarepresentationer och imponera publiken med sin sofistikerade och enkla.

Gratis Venn Diagram PowerPoint-mall

2 -cirkel Venn Diagram Slide

2 -cirkel Venn-diagrammet är den enklaste versionen av diagrammet. Det handlar bara om uppsättningar och det kan vara mycket användbart om du vill göra en framgångsrik marknadsanalys för ditt företag. Genom att använda diagrammet kan du segmentera dina potentiella kunder och bestämma dina målkunder. Därefter kommer du att kunna använda rätt annonseringsteknik för att locka dem.

 

3 -cirkel Venn Diagram Slide

Ett annat användbart alternativ till Venn-diagrammet är 3 -Circle Venn-diagrammet. Du kan använda den för att undersöka kundens övergripande tillfredsställelse och livslängden hos företaget. Genom att sätta kundbehov, produktkvalitet och produktpris som tre separata cirklar bestämmer du kundnöjdheten som är avgörande för företagets livslängd.

 

Flera cirkel Venn Diagram Slide

Venn-diagrammet kan ha mer än tre cirklar och det kan skräddarsys för att passa alla dataset inom någon avdelning av företaget. Förutom att hantera marknadsföring och kundnöjdhetsfrågor kan diagrammet också användas för HR-ändamål. Du kan använda den för att visa vilka anställda som är mest engagerade och bestämma hur organisationen kan förbättras.

 

 

Ett Venn-diagram används för att visa logiska relationer

Du kan använda många dataset och grupper och lyckas hantera den relaterade sannolikheten.

Venn är perfekt för att utveckla framgångsrik marknadsanalys

Du kan enkelt segmentera de potentiella kunderna och bestämma din målgrupp.

Venn-diagrammet kan ha flera cirklar som kan skräddarsys för att passa varje företags behov

Det kan också användas inom HR-ramen och det kan hjälpa dig att förbättra hela organisationen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish