<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Venn Diagram Presentation Slides

Venn Diagram Presentationsmall

Antal bilder: 3

Venn-diagrammet använder flera överlappande cirklar eller andra former för att illustrera ett logiskt förhållande mellan dessa datasatser. Förutom att de används i stor utsträckning inom matematik, statistik och datavetenskap används de också i företagspresentationer. Deras syfte är att ge publiken en tydlig förståelse för förhållandet mellan olika grupper av föremål. Genom att använda den här Venn-diagrammallen kommer du inte att imponera på aktieägarna och cheferna.

Presentationsmall med Venn Diagram

Tre-Set Venn Diagram Slide

Venn-diagrammet kan fungera som kameleon och kan anpassa sig till olika avdelningar i ditt företag. Till exempel kan du använda den för att uttrycka kundtillfredsställelse. Du kan göra det genom att inkorporera data om kundens krav, produktkvalitet och produktpris. Dessa tre uppsättningar kommer att representeras av tre cirklar och följaktligen kommer den punkt där de korsar att visa kundnöjdheten.

Kreativt tre-set vändiagramdia

Venn-diagrammet kan användas för företagets interna ändamål. Låt oss till exempel säga att du vill anställa en ny anställd. Rätt kandidat, eller korsningspunkten, beror på tre dataset: professionell kompetens, erfarenhet och ledarskapskvaliteter. Om rätt kandidat har alla dessa egenskaper är han / hon den bästa matchen för ditt företag.

Två-Set Venn Diagram Slide

Ibland kan man använda ett Venn-diagram för tre dataset. I sådana situationer fungerar bara två dataset bra och ett bra exempel på det är marknadsanalysen. Marknadsanalysen är en viktig del av din verksamhet. Du måste bestämma vem din kund är och se hur du lockar dem genom reklam och kampanjer. Till exempel, om ditt företag säljer kakor och liknande godis, vet du att dina kunder är de som gillar att äta dem, men vill inte gå upp i vikt. Korsningen mellan dessa två kategorier är din målkund.

Venn diagram ger en tydlig förståelse för de logiska relationerna mellan flera kategorier

Genom att använda överlappande cirklar eller andra former kan du presentera en stor mängd data på ett smidigt sätt.

Mycket visuella diagram som passar för aktieägare, chefer och kunder

Diagrammen används ofta för interna och externa ändamål.

Kan användas i olika avdelningar, t.ex. marknadsföring, HR, etc.

Sådana diagram kan anpassa sig till olika avdelningar eftersom de kan användas för olika beslutsprocesser.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish