<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Asia Map slide with text

Asien Kart PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Med tekniks framsteg har många företag börjat fungera internationellt. Om ditt företag är multinationellt måste du därför professionellt presentera sin framgång i alla länder. Denna mall är utformad för de företag som är verksamma i Asien. Det kommer att göra det möjligt för dig att skapa tankegångar som kommer att vara mycket förståeligt för varje publik.

Gratis PowerPoint-mall för Asien Map Presentation

Asien Karta Pie Chart Slide

Om ditt företag är verksamt i flera länder i Asien, är den här bilden utmärkt för att visa företagets övergripande framgång i vart och ett av dessa länder. Kakediagrammet är utmärkt för att visa numeriska proportioner. Den är uppdelad i skivor och varje bild representerar en del av hela. Pie diagram är bra för att visa intäkter, försäljningar och kassaflöden.

 

Asien Karta Transport och logistik Slide

Den här bilden representerar framgångsrikt transport- och logistikstrategin som implementeras av företaget. Du kan visa var produkterna skickas från och hur de skickas. Enastående leverans är ett måste om du vill ha ett bra förhållande till dina kunder och ge det bästa för dem.

 

Asien Karta Steg Slide

Denna bild kan användas för att presentera potentiella nya projekt och föreslå steg för hur projekten ska genomföras. Det finns gott om plats att lägga till så många steg som behövs och bilden kan också enkelt redigeras om ytterligare steg måste läggas till.

 

Stor mall för multinationella företag

Mallen kan skräddarsys för att passa alla företag som arbetar i Asien.

Kakediagrammen är det bästa valet för tydlig representation av företagets nuvarande framgång

Du kommer att kunna tydligt presentera bolagets intäkter, försäljning och kassaflöden.

Mallen gör det möjligt för dig att presentera framtida projekt och de steg som behövs för att uppnå dem

Du kommer att skapa mördare presentationer som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla publik.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish