<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Australia maps powerpoint slides

Australien Maps PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Oavsett om du är ett Australien-baserat företag eller en utländsk som arbetar i Australien så är det här rätt mall för dig. Du kan visa företagets prestanda i olika regioner och enkelt jämföra det. Du kan också bestämma vad dina utmaningar är och vad du kan förbättra. Mallen är mycket visuell och du kan vara säker på att ditt företag kommer att vara engagerade hela tiden.

Presentationsmallar med kartan över Australien

Professionell Australien Map Slide

Detta är den första bilden på mallen. Den visar kartan över Australien, dividerat med regioner. De mest kända regionerna är Queensland, New South Wales, Northern Territory, södra Australien och västra Australien. Du kan kortfattat beskriva varje regions egenskaper och vilken som utför bäst. Bilden är verkligen visuell och det finns tillräckligt med utrymme för att beskriva var och en av nyckelaktiviteterna.

Creative australia map slide

Den här bilden liknar den föregående och det är också bra för att jämföra prestanda. Du kan framgångsrikt presentera nyckelindikatorerna som driver företagets framgång, delad av regioner. Designen är verkligen kreativ och hjälper till att skapa en förståelig och engagerande slutpresentation.

Australien Domination Slide

Ibland behöver prestanda inte mätas av regioner. Med den här sista bilden kan prestandan mätas av poäng där det mesta av vinsten kommer ifrån. Dessa punkter kan vara städer eller länder. Det finns också tillräckligt med utrymme för en kort beskrivning och resultatet kan presenteras med cirkeldiagram. De kan representera procentandelar av totala intäkter, vinst eller kassaflöden.

Utmärkt mall för företag som arbetar i Australien

Mallen är mycket visuell och kan vara till hjälp för att bestämma företagets utmaningar och skapa strategier för hur man förbättrar dem.

Kreativa kartor för att presentera företagets prestanda per region

Kartbilden är bra för att visa regionens egenskaper och företagets framgång i var och en av dem.

Australien Domination Slide är perfekt för presenteras där största delen av vinsten kommer från

Du kan använda cirkeldiagram för att kortfattat beskriva företagets verksamhet och för att representera var det mesta av totala intäkter, vinster eller kassaflöden kommer ifrån.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish