<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Europe map in percentage and description

Europe Map PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Det finns ingen bättre mall för internationella företag som verkar på Europas territorium. Det kommer att göra det möjligt för dig att förstå hur ditt företags utveckling fortskrider i alla länder som du har gjort intäkter. Det är också bra att presentera företagets statistik framför anställda och chefer för att skapa en tydlig bild av det.

Gratis PowerPoint-mall på Europakartan

Europa Karta med Pie Diagram Slide

Kartan i Europa kartlägger dig att lyckas spåra ditt företags utveckling. Genom att bifoga cirkeldiagram till alla länder kan du presentera viktiga indikatorer för företagets prestanda. Du kan visa hur mycket landet bidrar till de totala intäkterna, vinsterna och kassaflödena.

 

Europa Karta Leverans och leverans Slide

Om din verksamhet också fungerar i en internationell transaktion av varor eller tjänster, kan du använda den här bilden för att förklara i detalj transportprocessen av varor. Du kan visa transportmedel och du kan ange start- och slutpunkten. Genom att skapa sådana bilder får du ett tydligare perspektiv på hela processen och du kan hantera det enklare.

 

Europe Map Företagets HQ och Retail Stores Slide

Du kan använda den här bilden för att visa företagets huvudkontor. Du kan också ange var den andra repen. kontor finns och du kan representera hur strategiskt positionerade de är. Du kan även använda den här bilden för att visa vilken plats som ger dig det mesta av vinsten och hur mycket det bidrar till helheten i allmänhet.

En modern mall, som är lämplig för internationella företag som är verksamma i Europa

Gör det möjligt för dig att enkelt följa företagets övergripande framsteg och för att ytterligare förbättra den.

Du kan framgångsrikt visa framstegen i ditt företag i varje land i Europa

Du kan representera hur mycket ett visst land bidrar till andel av intäkter, vinster och kassaflöden.

Du kan använda den för att förklara transportprocessen för företagets produkter

Du kommer att få ett tydligare perspektiv på hela processen och du kommer att kunna hantera det enklare.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish