<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
North America Map Slide with informative texts and data percentage

North American Map PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Detta är en bra mall för företag som är verksamma på Nordamerika. Detta inkluderar USA, Kanada och Mexiko. Det möjliggör bättre spårning av företagets uppgifter inom alla områden som Finans, Marknadsföring, Försäljning och Supply Chain. Du kan skräddarsy det för att passa ditt företags perspektiv och du kan enkelt uppdatera det när du behöver.

Gratis PowerPoint-mall i Nordamerika Karta

Nordamerika Karta Region Beskrivning Slide

Om ditt företag är verksamt på Nordamerika, är det troligt att dess verksamhet är närvarande i varje land. Du kan använda den här bilden för att beskriva i detalj var ditt företag är verksamt och på vilket område det gör sitt bästa. Bildskärmen är mycket visuell så att du kommer att kunna hålla publiken helt förlovad.

 

Nordamerika Karta Lönsamt läge

Du kan använda den här bilden om du vill presentera en av dina mest lönsamma platser eller webbplatser. Du kan göra det genom att dela nyckeltal och fakta för att visa varför den här platsen bidrar mest till företagets framgång. Det bästa sättet att ange viktiga fakta är genom punktpunkter genom att betona deras betydelse.

 

Nordamerika Karta Platser Betyg Slide

Här kan du tillhandahålla information och nyckelstatistik avseende var och en av företagets webbplatser. Du kan göra det genom att presentera sitt totala bidrag till företagets lönsamhet. Genom att göra så kan du jämföra dem och göra viktiga beslut om hur man förbättrar dem ytterligare.

Mallen är skräddarsydd för att passa behoven hos de företag som är verksamma i Nordamerika

Nordamerikanska länder som ingår i denna mall är USA, Kanada och Mexiko.

Du kan enkelt visa i vilket land ditt företag är mest inflytelserika

Detta är avgörande för den fortsatta förbättringen av verksamheten.

Du kan använda denna mall för att beskriva i detalj den mest lönsamma webbplatsen

Du kan göra det genom att använda punktpunkter och betona vikten av nyckelindikatorerna på den webbplatsen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish