<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Map of Europe presentation slide

Presentationsmallkartor: Europa

Antal bilder: 3

Denna mall kan användas för varje presentation som är relaterad till Europa. Den kan användas för att visa viss verksamhet, prestanda och produktionscentrum. Det är bra för internationella och multinationella företag som har olika intäkter strömmar. Det är också bra för företag som arbetar i olika marknadsnischer med många olika kunder. Med sina kartor glida, är denna mall mycket visuell och den är perfekt för interna och externa presentationer.

Powerpoint kartor mall för europa

Polen Europa Karta Slide

Den här bilden är skräddarsydd för att visa uppträdanden och verksamheter inom Polen. Det kan enkelt redigeras, så du kan alltid hålla den uppdaterad för att möta dina behov. Det kan även skräddarsys för att passa alla länder i Europa, beroende på dina krav. Du kan använda för att beskriva din kund när det gäller kön, ålder och olika preferenser.

Europa Karta Slide

Denna bild kan användas för Europa i allmänhet. Det är bra om ditt företags verksamhet finns i nästan alla europeiska länder. Det kan vara användbart för att jämföra olika nyckelaktiviteter och nyckeltal om företaget. Du kan visa i vilket land ditt företag utför bättre och vad som kan förbättras ytterligare.

Försäljningsresultat Europa Karta Slide

The last slide of this template can be used for successfully presenting the sales performance of the company in different countries. It is good for tracking the overall sales progress in order to deal with different challenges. You can use the horizontal bar charts in order to efficiently show any change and any relationship between the countries.

Bra mall för att presentera företagets verksamhet och prestanda inom Europa

Den är lämplig för internationella och multinationella företag som är verksamma i många länder.

Du kan visa prestanda i olika länder och olika nischer

Genom att använda annonsglasen spårar du framgångsrikt och presenterar nyckelindikatorer för varje land separat.

Framgångsrik representation av försäljningsprestanda i hela Europa

Du kan använda de horisontella stapeldiagrammen för att effektivt visa viktiga relationer mellan länder.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish