<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Maps: North America

Presentationsmallkartor: Nordamerika

Antal bilder: 3

Ett annat tillägg i vår kartmallkollektion är Nordamerikanska kartmallen. Syftet med denna mall är att presentera nyckeltal om företagets verksamhet i vissa regioner. Det kan också användas för att visa prestanda för den övergripande industrin där verksamheten fungerar. Mallen har en enkel design och med sin infographics kommer det att fånga allas uppmärksamhet.

Kartor över Amerika att använda i Presentation

Nordamerika Karta Nischmarknad Slide

Den här bilden är utmärkt för att analysera befintliga marknader innan de går in i dem. Om ditt företag planerar att starta en ny produkt eller tjänst, bör du göra en korrekt due diligence. Det är oerhört viktigt att lära känna de befintliga kunderna för att se hur din produkt kan passa deras livsstil. Du kan också jämföra kunderna efter region.

Nordamerika Karta Regioner Jämförelse Slide

Du kan använda bilden för att jämföra olika data mellan regioner. Du kan jämföra intäkter, vinster, försäljning och till och med driftskostnader. Du kan också jämföra kunder med ålder, kön och etc. Det finns tillräckligt med utrymme för att ge en kort beskrivning av de data du valde att utarbeta.

Kreativa Nordamerika Karta Regioner Slide

Du kan skräddarsy denna bild för att passa dina behov. Det kan visa många olika mätvärden som är relevanta för framgångsrikt beslutsfattande. Dessutom är bilden mycket synlig och det kan lätt förstås av chefer, investerare och anställda.

En begriplig mall som är utformad för att vara tilltalande för alla publik

Mallen har en enkel design och har en hel del infographics som kommer att fånga allas uppmärksamhet.

Mallen har en enkel design och har en hel del infographics som kommer att fånga allas uppmärksamhet.

Du kan jämföra intäkterna, vinsten, försäljningen och driftskostnaderna.

Du kan också använda mallen för att jämföra data mellan regionerna

Det finns mycket data som kan jämföras mellan regioner för att hantera vissa utmaningar som kan uppstå.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish