<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map Slides

Presentationsmallkartor: Sydamerika

Antal bilder: 3

Kartmallen är lämplig för att presentera företagets prestanda i olika regioner. Den här är skräddarsydd för att tillgodose behoven hos de företag som är verksamma i Sydamerika. Genom att använda det kan du enkelt visa försäljningsnummer, totala intäkter, vinst eller kassaflöden. Det är bra att jämföra olika regioner och visa olika relationer. Mallens övergripande design är mycket kreativ och mycket tilltalande för alla publik.

Kartor över Sydamerika att använda i Presentation

Sydamerika Map Clustered Column Chart Slide

Du kan använda den här bilden för att visa i vilka länder från Sydamerika ditt företag utför bäst. Det är också lämpligt för att definiera dina mest frekventa kunder med avseende på kön, ålder och preferenser. Det är klokt att använda det grupperade kolumnschemat för en direkt jämförelse av flera dataserier och för att inte bli komplex, är det bäst att använda det för en mindre mängd data.

Sydamerika Karta Pie Diagram Slide

Detta är en annan kreativ bild med kartan över Sydamerika. Du presenterar också värdefull företags data med lämpliga cirkeldiagram. Du kan visa hur mycket av de totala intäkterna eller försäljningarna som en viss region har tjänat. Du kan använda diagrammen för att jämföra resultaten och utveckla planer för förbättring. Du kan också använda den för att hantera vissa utmaningar relaterade till dessa regioner.

Sydamerika Map Presentation by Year Slide

Om du vill dela ett historiskt faktum är det här rätt plats. Du kan kort analysera en viss bransch eller lands ekonomi tidigare. Du kan jämföra det med nuvarande faktorer och som en konsekvens göra värdefulla beslut om företagets framtid.

South America Map-mallen är användbar för att presentera företagets olika prestanda i olika länder

Du kan enkelt visa viktiga indikatorer genom att skapa en förståelig och engagerande presentation.

Den Clustered Column Chart är utmärkt för att jämföra flera dataserier

Det är användbart för att jämföra antalet olika regioner så länge som mängden data är begränsad och enkel.

Med hjälp av cirkeldiagrammet kan du presentera värdefulla uppgifter om företagets verksamhet

Du kan framgångsrikt presentera den totala intäkten eller den totala försäljningen av en viss region.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish