<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
South America Map welcome slide

Sydamerika Map PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Förutom vår nordamerikanska utgåva har vi skapat denna mall för att tillgodose kraven hos de företag som är verksamma i Sydamerika. Det är bra för internationella företag som får sina intäkter från hela kontinentets hela territorium. Det har också en professionell och modern design och kommer sålunda att passa många företag som arbetar inom olika branscher.

Gratis PowerPoint-mall i Sydamerika Karta

Sydamerika Karta Pie Diagram Slide

Det finns ingen bättre kombination än en av cirkeldiagram och kartor. Inte bara visar du lönsamheten per land i regionen, men du kommer också att kunna visa hur mycket exakt de bidrar till företagets övergripande lönsamhet. Genom att skapa den här bilden kan du enkelt jämföra företagets prestanda och göra väsentliga beslut baserat på det.

 

Sydamerika Karta Transport Process Slide

Som ett internationellt företag är ditt företag mer benägna att engagera sig i en internationell transportprocess för fraktvaror. Genom att presentera hela processen på den här bilden kan du spåra det lättare och förbättra det för att få det bästa för kunderna.

 

Sydamerika Karta Process Steg Slide

Du kan använda den här bilden för att beskriva de steg genom vilka ett visst projekt eller process måste gå igenom innan den slutgiltiga implementeringen. När det gäller internationella företag sker dessa steg i olika länder och det är bra att presentera dem visuellt genom den här bilden.

Samtida mall för en professionell presentation

Det skräddarsys för att passa behoven hos de företag som är verksamma i Sydamerika.

Du kan följa lönsamheten hos företaget i olika länder och bestämma deras bidrag till det hela

Genom att göra detta kan du jämföra landets prestationer.

Tydlig representation av varje steg i ett visst internationellt projekt

Slutprodukten kommer att vara mycket visuell och enkel att passa varje publik.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish