<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
USA map with data percentage and informative text slide

USA Map PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Förutom vår Europa-karta har vi utformat för USA-kartmall. Denna mall är speciellt utformad för företag som är verksamma på den amerikanska marknaden, oavsett branschen de är i. Mallen kan enkelt redigeras och uppdateras för att uppfylla kriterierna för ett företag. Det slutliga resultatet kommer också att vara tilltalande för någon form av publik och du kan vara säker på att de kommer att vara helt engagerade under hela presentationen.

Gratis PowerPoint-mall på USA-kartan

Usa map key statistics slide

Du kan använda den här bilden för att presentera viktiga fakta om ditt företags prestanda. Du kan beskriva vilka är de mest strategiska och mest framgångsrika staterna i vilka ditt företag verkar. Förutom att representera företagets profil kan du också kortfattat beskriva branschen där den fungerar.

 

USA Map Company HQ Representation Slide

Detta är bilden där du kan presentera allmän information om ditt företags huvudkontor. Du kan presentera olika statistik som visar dess prestanda i allmänhet, antalet prover som den förutsätter och de olika strategier som den åtar sig för att uppnå bättre resultat.

 

Usa map key operations slide

Eftersom ditt företag är verksamt i USA är det troligt att det kommer att ha olika platser i olika stater. Du kan visa var och en av de här anläggningarna på den här bilden, genom att använda USA-kartan och pining för deras placering på kartorna. Vid sidan om var och en av platserna kan du ge en kort sammanfattning om deras prestanda.

Mallen är utformad för att passa de företag som är verksamma i USA

Det har ett professionellt utseende och du kommer att kunna leverera mycket förståelig presentation.

Du kan tydligt definiera de nyckelstater där ditt företag är mest lönsamt

Du kan också kortfattat beskriva företagets strategi och branschen där den är verksam.

Var och en av företagets webbplatser kan presenteras på kartan för att skapa en tydligare bild av företagets närvaro

Du kan ge en kort sammanfattning om deras prestanda.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish