<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Creative world map with four steps texts

World Map PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

Det finns ingen bättre mall för internationella företag som arbetar i flera regioner, över hela världen. Det kommer att göra det möjligt för dig att tydligt följa utvecklingen av ditt företag på varje marknad som du har gjort intäkter. Det är också bra att presentera ditt företags statistik framför aktieägarna, eftersom det ger dem en bättre bild av din verksamhet.

Gratis PowerPoint-mall på världskartan

Världskarta med Pie Charts Slide

Denna kombination av världskartan och cirkeldiagrammen lägger till för en framgångsrik presentation av dina framsteg. Genom att bifoga cirkeldiagram till varje region kan du ange andel av intäkter, vinster eller kassaflöden som ditt företag har i det landet. Du kan jämföra det med det hela och bestämma vad som kan förbättras.

 

World Map Leverans och leverans Slide

Om ditt företag är verksamt i en internationell transaktion av varor eller tjänster, kan du använda den här bilden för att spåra någon leverans eller leverans. Du kan visa transportmedel och du kan ange start- och slutpunkten. Genom att skapa sådana visuella bilder kan du mildra eventuella motgångar som kan uppstå i tid.

 

World Map Company HQ och Retail Stores Slide

Du kan använda den här bilden för att visa var företagets huvudkontor ligger. Du kan också placera resten av dina byggnader och rep. kontor. Du kan också visa vilken som är mest lönsam och hur mycket den bidrar till helheten i allmänhet.

En professionell mall, lämplig för internationella företag som arbetar över hela världen

Tillåter enkel spårning av företagets övergripande framsteg.

Genom att använda cirkeldiagram och kartor kan du framgångsrikt visa ditt företags utveckling enligt regioner

Du kan tydligt representera andelen av intäkter, vinster och kassaflöden.

Du kan använda den för att spåra rörligheten för dina varor och tjänster över hela världen

Genom att skapa dessa typer av bilder kan du få en bättre bild av företagets framgång.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish