<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business calendar slides

Business Kalendermallar

Antal bilder: 3

Bakom varje företags framgång finns det en noga planerad planering av åtgärder. Med denna mall kan du få en tydlig bild av vilka uppgifter som behöver uppnås och vilka steg som behöver vidtas vidare. Du kan framgångsrikt planera åtgärder och processer varje månad och du kan enkelt uppdatera presentationen så att den kan uppfylla dina krav. Mallen består av 3 bilder, men du kan duplicera bilderna och lägga till ytterligare månader.

Set med Business Calendar Slides

Februari Business and Development Kalender Slide

Du kan starta presentationen genom att visa möten, händelser och uppgifter som är viktiga för företagets framgångsrika resultat. Vanligtvis under årets första kvartal kan du visa budgetplaner och prognoser. Du kan också bestämma ett mål som kan uppnås under de närmaste månaderna.

Maj Business and Development Kalender Slide

Du kan fortsätta presentationen genom att presentera sin prestation i mitten av året. Du kan visa hur många mål som har uppnåtts hittills och vad nästa steg är. Det här är punkten när du kan förbättra vissa processer eller genomföra nya strategier om de nuvarande inte fungerar som bäst.

Oktober Business and Development Kalender Slide

I oktober kan du göra en slutgiltig kontroll om allt fungerar smidigt innan du avslutar uttalandena och avslutar vissa aktiviteter. Du kan lägga till nya, mindre uppgifter och organisera möten för att spåra deras framsteg. Det är också den sista möjligheten att ställa in en tidsfrist och arbeta för att möta den.

Mallen är utmärkt för månatlig planering av processer och aktiviteter

Du kan enkelt spåra händelser och uppgifter som måste uppnås för att företaget ska lyckas.

Hela presentationen kommer att vara mycket professionell och tilltalande för alla publik

Du kommer att ge en tydlig bild av företagets resultat och det slutliga resultatet kommer att vara väldigt begripligt för alla investerare eller anställda.

Du kommer att kunna bestämma olika mål och arbeta för att uppnå dem

Med den här kalendermallen anger du deadlines och du kommer att kunna följa dem bättre och träffa dem i tid.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish