<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Business development timeline slide

Affärsplanering mall

Antal bilder: 3

Affärsvägmallarna är ett värdefullt verktyg för att kommunicera affärssyn och för att underlätta tillväxten. Du kommer att kunna bättre kommunicera det övergripande strategiska uppdraget till cheferna, aktieägarna och kunderna. Det är också en bra mall för företagare som vill introducera nya produkter på marknaden. Mallens design är verkligen professionell och kan redigeras för att möta dina behov.

Business Roadmap Presentation Mall

Business Development Roadmap Tidslinje Slide

Denna bild är utformad i form av en färdplan som visar de olika stadierna av utvecklingsprocessen. Det kan också visa olika mål som måste nås. Du kan också länka dessa mål med personerna i organisationen när det gäller vem som är ansvarig för den specifika uppgiften. Det finns plats för en kort beskrivning under varje mål.

Utvecklingsmål för uppnåelse av resultatutveckling

En annan välstrukturerad färdplan för att ställa in en tydlig tidslinje för att uppnå mål eller projektutvecklingar. Du kan följa utvecklingen av projektutvecklingen eller tydligt ange hur mycket av målet som har uppnåtts hittills. Du kan ange några av de förändringar som skett under de senaste åren, samt att förutse framtida.

Affärsutveckling skala glida

Detta är en väldigt kreativ bild för att visa framsteg i hela affärsutvecklingsprocessen. Tidslinjen skapas i form av vågar och du kan visa uppåtgående trender rörande verksamheten eller projektet.

Denna tidslinje är bra för att presentera det strategiska uppdraget och visionen

Du kommer att kunna bättre kommunicera dina idéer och du kan skapa en tydlig plan för att underlätta tillväxten.

Med denna mall kan du visa olika stadier av projektets utveckling

Du kan länka alla faser med personerna i organisationen för att visa vilket ansvar det är.

En övergripande professionell och modern design som passar den moderna företagsvärlden

Du kommer att lämna ett bra intryck på investerare och aktieägare och de kommer att vara engagerade i hela presentationen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish