<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Circle Diagrams Presentation

Cirkeldiagram Presentationsmallar

Antal bilder: 10

Cirkeldiagrammen är det bästa valet för att presentera data som är cykliska av naturen. Den här mallen gör att du enkelt kan redigera diagrammen som annars är komplicerade och tidskrävande att vara egna. Cirkeldiagram används oftast för att visa ett visst flöde, till exempel utbyte av varor och tjänster eller andra finansiella transaktioner. De är verkligen visuella och är sålunda helt begripliga för någon form av publik.

Företagspresentationscirkelmallar

Femstegs cirkeldiagram Slide

Med detta diagram kan du utarbeta en modell med fem innehåller steg som kan beskrivas som ett cirkulärt flöde. Det finns olika symboler som du kan redigera och lägga till korta beskrivningar angående dem. Till exempel kan du presentera kommande utmaningar för anställda med riktiga lösningar på hur man hanterar dem.

Kreativt åtta stegs cirkeldiagram Slide

Detta är mycket användbart för att presentera en viss process i ett cirkulärt och visuellt format. Den vanligaste tillämpningen av sådana diagram är att finansiera verksamheten. Andra aktiviteter kan också visas som marknadsföring, försäljning, kundrespons etc. Det här diagrammet är också användbart för att visa en konstant repetition i organisationen, såsom kontinuerlig förbättring eller förändringar i företagets ledning.

Fyrstegs cirkeldiagram Slide

Detta diagram visar fyra funktioner med ett centralt element. Det är idealiskt för brainstorming presentationer eller för interna möten i marknadsföring, utveckling, försäljning och andra avdelningar. Möjlig användning är för att visa en produkts kreativa egenskaper eller identifiera eventuella risker relaterade till dess kvalitet. Du kan också använda den för att utveckla en handlingsplan som behövs för att ett visst mål ska uppnås.

Denna mall är lämplig för att presentera vissa cirkulära flöden

Du kan enkelt redigera diagrammen för denna mall så att de passar dina krav.

Professionell design och begripligt innehåll inom 10 bilder

Mallen omfattar många visualer som lätt kan förstås av kunder, chefer och chefer.

Fyrstegs cirkeldiagrammet är lämpligt för brainstorming presentationer.

Du kan använda den för att utveckla nya idéer på avdelningsnivå eller organisationsnivå.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish