<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Management teamwork slide

Management Teamwork PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Management Teamwork-mallen är utmärkt för omfördelning av uppgifter bland anställda. Det kommer att göra det möjligt för dig att skapa en organiserad representation av vilken uppgift som tillhör vem. Med hjälp av cirkeldiagram och cirkeldiagram visar du ett förståeligt arbetsflöde. Dessutom kommer alla anställda att förstå tydligare vad deras centrala ansvar är och hur man ska agera på dem.

En samling av Management Teamwork Slides

Donut Pie Diagram Slide

Donutcirkeldiagrammet visar förhållandet mellan de separata delarna och hela. Det kan innehålla mer än en dataserie. Uppgifterna är av cirkulär natur och det är inte lätt att läsa det, men med hjälp av denna mall kommer allt att göra mycket mer meningsfullt. Exempelvis kan diagrammet visa vad som är deras roll när det gäller vissa uppgifter. De kan vara en exekutör, en tänkare, en planerare eller en innovatör.

Nyckel teamwork färdigheter glida

På den här bilden har du gott om plats för att beskriva de viktigaste lagarbeten. Du kan visa vilken av de färdigheter som är mest tillämpliga på uppgiften. Du använder också den för att berömma de anställda på de färdigheter som de har. Genom att göra det kommer de att motiveras tillräckligt för att bidra ännu mer till organisationen. Glöm inte att nämna kompetenser som ledarskap, interpersonella färdigheter, själv- / projektledning, etc.

Teamwork flow slide

Det här är den del där du integrerar uppgifterna och medarbetarna i ett visst flödesschema. Du kan beskriva alla steg i flödet, såsom planeringsstadiet, den övergripande hanteringen av uppgiften, hela processen och uppgifternas policy. Diagrammet är riktigt enkelt och lämpligt för alla publik.

Management Teamwork-mallen är ett utmärkt sätt att tilldela uppgifter till anställda.

Det gör att du kan presentera ett organiserat flöde av uppgifter och hur de ansluter till medarbetare.

Förtydligt Donut-diagram för att visa relationerna inom organisationen

Mallen kommer att möjliggöra en enklare tolkning av dataserierna med användningen av donutdiagrammet.

Gott om utrymme för beskrivning av de viktigaste lagarbeten

Det är bra att representera vilka färdigheter som krävs och önskvärda för att uppnå uppgiften.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish