<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Organizational Chart Slide

Organisationsdiagrammallar

Antal bilder: 10

Organisationsdiagram har en viktig roll när du behöver visa vissa relationer mellan personer i stora organisationer. Genom att använda diagrammen kommer folket att förstå var de passar in i organisationen, vad deras ansvar är och vilka uppgifter de behöver för att uppnå. Att skapa ett korrekt diagram kan vara för mycket tidskrävande för att göra det ser professionellt och organiserat. Med denna mall ordnar du ordentligt alla människor i din omgivning.

Presentationsmallar för organisation

Horisontell Hierarchical Organizational Chart Slide

Det hierarkiska diagrammet gör att du kan ansluta anställda till sina chefer. Vanligtvis kan du börja med en person på toppen som är en VD eller en del av företagets ledarskap. Beroende på vem som rapporterar till vem, kan du bryta ner diagrammet av anställda på personalnivå. Många startups använder ett horisontellt diagram innan de växer nog för att bygga fler avdelningar.

Vertikal hierarkisk organisationsdiagram Slide

På samma sätt som det horisontella diagrammet separerar den vertikala personen också till övervakare och anställda. Men i det här fallet tillhör varje anställd en viss avdelning och det finns fler personer i en viss avdelning. Avdelningarna delas vanligtvis av sina funktioner, såsom HR, försörjningskedja, försäljning etc.

Kurvformig vertikal linje Organisationskarta Slide

Detta används för att visa en krökt lista med information. Du kan lägga till bilder och ändra dess form. Du kan använda är att visa en viss process eller arbetsflöde. Du kan se vem rapporterar till vem och vilken uppgift tillhör vem.

Organisationsscheman är bra för att visa hur människor passar inom en organisation.

Genom att använda denna mall blir det lättare att se vilken uppgift som hör till en viss anställd och vad är hans / hennes ansvar avseende det.

Hierarkiska diagram gör att du kan ansluta cheferna med de anställda.

De är särskilt användbara för igångsättningar, eftersom de ger en klar bild av förhållandet mellan ledarskapet och personalanställda.

Du kan använda en krökt vertikal linje för att visa ett arbetsflöde.

Du kan enkelt redigera det här diagrammet och lägga till fler personer och uppgifter i arbetsflödet.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish