<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
PEST Diagram in six sections

PEST-diagram PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

PEST-analysen är ett viktigt verktyg inom strategisk planering. Därför är denna mall bra för att göra en grundlig analys och gör det möjligt för dig att få en bättre inblick i makropåverkan som påverkar ditt företag. Din presentation kommer att ha ett modernt utseende och du kommer att kunna leverera sitt innehåll på ett mycket professionellt sätt till publiken.

Gratis PowerPoint-mall för PEST Diagram Presentation

PEST Diagramöversikt glid

Detta är bilden som gör att du kan presentera PEST-analysen kort och skissera alla dess komponenter. Alla influenser ska presenteras på ett tydligt och okomplicerat sätt, så det är begripligt för publiken. Syftet med PEST-analysen är att utnyttja de potentiella möjligheterna eller att skapa beredskapsplaner i händelse av en motgång.

 

Skadedjursdiagram ekonomi glid

Ekonomikomponenten är verkligen viktig när man analyserar den globala bilden. Framgången för ditt företag beror på den makromiljö där den fungerar. Ekonomikomponenten kommer att göra det möjligt för dig att analysera viktiga indikatorer som inflationstakten, arbetskraftskostnaderna, växelkursen etc.

 

Skadedjursdiagram

Den sociala aspekten är en annan viktig komponent eftersom det gör att du kan analysera den potentiella marknaden. Det kommer att göra det möjligt för dig att bättre förstå de potentiella kunderna, deras autentiska kulturella aspekter, tillväxt, åldersfördelning och karriär attityder. Dessa trender i samhället kommer att påverka efterfrågan på företagets produkter och service, så det är verkligen viktigt att helt förstå det.

PEST-diagrammet är ett av de bästa verktygen för att analysera den makromiljö där företaget arbetar

PEST-diagrammet är ett av de mest användbara verktygen som används för strategisk planering.

PEST-analysen gör det möjligt för dig att utnyttja de potentiella möjligheterna

Du kommer också att kunna skapa beredskapsplaner i ett fall av en motgång.

Den sociala aspekten är verkligen viktig eftersom efterfrågan på företagets produkter beror på den

Du kommer att få en bättre förståelse för de potentiella kunderna och deras egenskaper.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish