<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Pitch Deck PowerPoint

Pitch Deck PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Pitch Deck-mallen är perfekt för en initial pitching framför investerare. Om du närmar dig dem för första gången kommer du att kunna imponera på dem med den här presentationen. Du kan utarbeta hur mycket tid hela projektet ska ta, nämna projektets höjdpunkter och bestämma projektets storlek på marknaden. Mallen har en professionell design och hjälper dig att höja nödvändiga medel.

Presentationshöjdsdäckmall

Start-up-projekt Tidslinje Slide

Du kan starta presentationen genom att introducera sökvägen för projektet och hur mycket tid det kommer att kräva. Du kan visa exakt tiden när vissa åtgärder rörande projektet kommer att hända och du kan också bestämma hur lång tid det är.

Start-up Introduktion Skjut

I den här bilden kan du tydligt lista alla projektets mål. Du kan beskriva affärsmodellen och verksamheten, branschen där du kommer att fungera, utförandet av verksamheten och den nödvändiga arbetskraften. Du måste se till att investeraren kommer att vara övertygad om företagets potential. På så sätt kan den här mallen ge dig en trovärdig presentation av dina idéer.

Marknadsstorlek Slide

Den sista bilden är reserverad för att beskriva din potentiella kund på en viss marknad. Du och dina investerare borde vara ganska intresserade om produkten eller tjänsten har en faktisk räckvidd till kunderna. Dessutom kommer de att vara intresserade av hur stor är marknaden för ditt företag. Du kan representera dina prognoser på ett mycket kreativt och visuellt sätt.

Professionell mall för att nå ut till investerare

Du kan vara säker på att denna mall gör att du kan göra ett bra första intryck på investerare.

Tydligt avbildad tidslinje för ditt företags åtgärder

Investerare kommer att få bättre insikter om den faktiska tiden åtgärderna kommer att hända och kommer att vara mer övertygade om att investera i projektet.

Visuell representation av marknadens storlek och potentiella kunder i verksamheten

Visualisering är ett utmärkt sätt att locka uppmärksamhet och göra en bestående inverkan som ingen kan vara likgiltig med.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish