<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
project analysis slide with text and six infographics circles

Projektanalys PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

För att vara så effektiv som möjligt är det nödvändigt att ha en god förståelse för kommande och pågående projekt. Samla all nödvändig information, hålla koll på alla uppdateringar och kommunicera tydligt med detta snygga och moderna glidpaket. Få ut mesta möjliga av dina möten och e-postmeddelanden genom att presentera informationen på ett snyggt och koncis sätt med tydliga flödesscheman, lättläst statistik och bedömningsmatriser.

Gratis PowerPoint-mall för projektanalyspresentation

Projekt Flowchart Slide

Håll reda på dina uppgifter och övervaka utvecklingen av projektet med flödesschemat. Färgkodade sektioner möjliggör enkel visualisering av större milstolpar. Med den här bilden kan du enkelt se övergångar mellan projektfaser och varje sektion kan delas upp i dess kärnkomponenter.

 

Hög nivå statistik bildspel

Leverera tydlig och kortfattad statistik till ditt ledningsgrupp med lätt att förstå grafik och nyckelpunkter. Tiden är pengar, och den här bilden sparar tid. Oavsett om det finns en livepresentation, ett e-postmeddelande eller fast på kontorsväggen för alla att se, med all nödvändig information i en enda bildruta, kan alla känna till den nuvarande situationen och driva produktivt beteende.

 

Bedöm dina omständigheter med 2 x2 Matrix Slide

Jämför två binära variabler på ett intuitivt och visuellt sätt med denna 2 x2-matrisen. Oavsett om det är riskbedömning, produktivitet eller tidsstyrning, kan den här bilden vara mycket användbar. Visualiseringar som den här visar tydligare handlingar och situationer. Du kan få din poäng överens med resultaten av två positiva åtgärder mot resultat från två negativa åtgärder.

 

 

Noggrann analys ger bättre resultat

Notera alla detaljer i ditt projekt för att identifiera svaga punkter och förbättra ditt resultat.

Tydliga och transparenta kommunikationer ökar effektiviteten

Lätt att förstå, kortfattad information gör det lättare för arbetstagare att förstå och agera snabbare.

Förståelse av projekt minimerar risker

Att veta alla detaljer kommer att belysa aspekter av projektet som kan föreslå en risk. Se till att du är medveten om potentiellt skadliga faktorer.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish