<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Research Stage Slides

Skedsmall för forskningssteg

Antal bilder: 3

Forsknings- och utvecklingsprocessen för varje företag består av de kreativa och innovativa uppgifter som verksamheten åtar sig. Deras syfte kan vara att utforma en ny produkt eller tjänst, eller att förbättra en befintlig. Med den här mallen kan du skapa en detaljerad representation av hela processen som är väldigt organiserad och mycket visuell. Det kommer också att göra det möjligt för dig att skapa en förståelig presentation som passar alla chefer och anställda som är involverade i processen.

Forskningsstadier PowerPoint-mall

Forskning och utveckling Process Stages Slide

Du kan starta presentationen genom att beskriva en kort sammanfattning av forsknings- och utvecklingsstadiet. De omfattar forskning, design, utveckling och första utgåvan av produkten eller tjänsten. Det är viktigt att tydligt förklara hela utvecklingskonceptet, prototypprocessen, testningen av produkten och dess utbyggnad.

Steg Översikt Forskning och utveckling Slide

När du väl har utvecklat scenen måste du tydligt beskriva de steg som behövs i varje steg. Du måste bestämma den mängd expertis du behöver, den obligatoriska litteraturen och arbetskraften som ska utföra alla steg. Glöm inte att ta hänsyn till interna och externa samråd med potentiella slutanvändare.

Forskning och utveckling Stegschema Slide

Detta diagram är perfekt för att visuellt presentera stadierna i FoU-processen. Det finns fem steg i diagrammet, som formning, stormning, normering, utförande och uppskjutande. Villkoren är catchy och de kommer att ge en positiv inverkan på publiken. De omfattar aktiviteter som bestämning av specifika mål, lösa konflikter, skapa konsensus, hitta en perfekt balans mellan överensstämmelse och avvikelse och granskning av feedback och spridning.

Detaljerad representation av hela forsknings- och utvecklingsprocessen

Du kan tydligt beskriva stadierna för att utveckla en ny produkt eller förbättra en befintlig på ett kreativt sätt.

Fördjupad analys av nödvändiga steg som behövs vid varje steg i processen

Skapa en detaljerad plan över hur mycket kompetens som behövs, arbetskraften och eventuella ytterligare resurser som underlättar processen.

En övergripande omfattande presentation, skräddarsydd för alla slags publik

Mallen kommer att bidra till en professionell representation av FoU-stadierna och stegen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish