<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Science Gantt chart

Science Gantt PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Gantt-diagrammet är ett effektivt sätt att presentera distributioner under en viss tidsperiod. De kan användas på många områden. Denna mall är utformad för att visa distributioner relaterade till vetenskapliga projekt, men den kan anpassas till många områden. Dessutom har det ett professionellt utseende som gör det tillämpligt på företagspresentationer i den moderna företagsvärlden.

Science Gantt Mall Collection

Månatlig Science Gantt Diagram Slide

Det månatliga Gantt-diagrammet illustrerar projektets schema under en månad. Projektets uppgifter anges på den vertikala axeln, medan tidsenheterna på den horisontella axeln. Det kan också visa beroendet mellan vissa uppgifter och det aktuella tidsplanen. Diagrammet har horisontella staplar som visar varaktigheten för varje uppgift.

3 Months Science Gantt Diagram Slide

3 Month Science Gantt-diagrammet är detsamma som det månatliga, förutom att det visar en tidsperiod på 3 månader. Den är lämplig för längre projekt och du kan tydligt avbilda start- och slutdatum för varje projektuppgift. Gantt-diagrammet skapas vanligtvis genom att använda en tidig startmetod där varje uppgift ska starta omedelbart.

Årlig Gantt Diagram Slide

Det årliga Gantt-diagrammet är lämpligt när du behöver göra mycket planering under en lång tid. Diagrammet visar ett begripligt schema över när varje uppgift är inställd för att starta och avsluta. Vissa uppgifter kan överlappa varandra, men med det här diagrammet kommer du att kunna förbereda i förväg om hur du ska utföra dem.

Gantt-diagrammet gör att du kan presentera distributioner under en viss tidsperiod

Det har ett professionellt utseende som gör det tillämpligt på många företagspresentationer utöver dem för vetenskapliga ändamål.

Förtydlig presentation av varje uppgift över tiden

Varje axel är tydligt avbildad med uppgifter och tidsenheter, medan de horisontella staplarna visar uppdragets varaktighet.

Diagrammet är lämpligt för planering av uppgifter på lång sikt

Du kan planera uppdrag upp till ett år med Gantt-diagrammet och lyckas uppnå dem.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish