<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
scrum process presentation flow slide in four steps

Scrum Process PowerPoint-mall

Antal bilder: 10

Scrum är ett smidigt sätt att hantera projekt. Det är ett ramverk inom vilket människor kan hantera komplexa adaptiva problem samtidigt som de skapar produktivt och kreativt högsta värde för sina produkter. Det kommer att möjliggöra ett effektivt team samarbete inom Scrum mjukvaruutveckling laget och det kommer att förbättra den övergripande problemlösning processen.

Gratis PowerPoint-mall för Scrum Process Presentation

Scrum processflödesschema

Cirkeln som är tillverkad av pilar representerar Scrumprocessens faktiska flöde. Varje pil längs cirkeln visar ett separat steg och du kan ha så många pilar som det finns steg. Vanligtvis är Scrum Process-stegen som följer: Sprint Review, Sprint Retrospective, Uppdatera produktbacklog, Sprint Planeringsmöte, Daglig Cykel och Produktökning.

 

Scrum Framework i en blick Slide

Denna Slide visar övergripande Scrum Framework. Processen visar hur insatser från kunder samlas in och hur en produktägare måste prioritera de nödvändiga funktionerna. Därefter väljer laget att börja på toppen så mycket som det kan åta sig att leverera vid slutet av Sprint. Sedan följer uppdragsbrottet och dagliga möten hålls för att granska sprinten.

 

Dagliga scrum möte bilden

Scrum mötet hålls varje dag på en sprint och kallas "daglig scrum". Vanligtvis hålls mötena i samma tid och på samma plats och är tidsbokade till 15 minuter för att hålla diskussionen snabb men relevant. Den här bilden ger dig möjlighet att bättre organisera mötet och hålla det så produktivt som möjligt.

Scrum är en ram inom vilken människor kan ta itu med komplexa adaptiva problem

Det kommer att göra det möjligt för Sprint-laget att skapa ett högt värde för sina produkter.

Scrumprocessens flöde visas med en cirkel av pilar

Varje pil representerar det steg som behöver uppnås så att processen avslutas med framgång.

Scrum-mötet hålls varje dag på en sprint och det kallas "daglig scrum"

Mötena hålls för relevanta frågor som ska diskuteras och lösas längs processen.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish