<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
six sequenced timeline pictures slide

Tidslinjeprofil PowerPoint-mall

Antal bilder: 9

En tidslinje bör vara ett viktigt verktyg om du vill hålla dig på rätt spår när du gör affärer. Det gör det möjligt att bättre organisera varje uppgift och att få den mest relevanta informationen om den. Den färdplan som du kommer att få är enkel och användbar för alla målgrupper. Mallen har också en elegant och professionell design som kommer att hålla alla helt engagerade under presentationen.

Gratis PowerPoint-mall för Timeline Pictures Presentation

Tidslinjebilder Basic Chevron Process Slide

Basic Chevron Process används för att visa en progression eller sekventiell steg i en uppgift, process eller arbetsflöde. Det används också för att betona någon rörelse eller riktning. Du kan till och med lägga till text som ska visas i en pilform. Du kan relatera varje pil med en bild för en mer bekväm presentation.

 

Tidslinjebilder Steg upp Process Slide

Steg upp processen används för att visa stigande serie av uppgifter eller information. Det är bra att visa framsteg i ett projekt. Du har också gott om plats för att ge en extra beskrivning för varje uppgift av projektet. Förutom texten kan du lägga bilder till bättre visualisering.

 

Tidslinjebilder Cirkelprocess Slide

Cirkelprocessen används för att visa sekventiella steg i en process. Vanligtvis fungerar det bäst med små mängder text, men du kan använda resten av utrymmet på bilden för att ge bilder relaterade till den övergripande processen.

Tidslinjen är ett viktigt verktyg för att hålla reda på uppgifterna

Det kommer att möjliggöra en bättre organisation av företagets projekt och information om det.

En Basic Chevron Process används för att visa en progression av arbetsflödet, liksom en progression av sekventiella uppgifter

Du kan lätt betona rörelser och riktningar.

Mallen har ett professionellt utseende som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla publik

Det är också enkelt och därför tilltalande för alla.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish