<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Company Timeline Pictures

Tidslinjeprofilmall

Antal bilder: 11

Tidslinjesemplaren är utmärkt för att presentera olika händelser som hände under en viss tid. Det är användbart eftersom det ger en grafisk representation som kommer att tilltala någon publik. Du kommer enkelt att kunna uppdatera templet för att uppfylla dina kriterier och du kan vara säker på att din presentation blir imponerande och minnesvärd.

Tidslinje med bilder mallar

Företagets tidslinje bildspel

Denna bild är utmärkt för att representera hela resan av företaget. Tidslinjen kan innehålla tidigare data om företagets uppfattning och dess grundare, affärsspår och analys av lagets arbete. Det kan också visa framtida åtgärder och förutsägelser och bättre representera företagets brainstorming, byggprocessen och de certifieringar som den har.

 

Företagshistorik Bakgrundsskärm

Detta är det bästa stället att representera företagets historia. Du kan börja med att förklara dess uppfattning, dess upp och ner och hur det lyckades uppnå vissa mål och mål. Du kan kort beskriva hur det växte och vem folket var som bidrog till en sådan tillväxt.

 

Företagets huvudsakliga tjänster Slide

För att presentationen ska bli framgångsrik och att locka till sig investerarnas uppmärksamhet är att ha insyn i de huvudtjänster som företaget ansvarar för. Var noga med att nämna marknadsföringsaspekten, eftersom det är en av de viktigaste drivkrafterna bakom varje företags framgång. Nämn också hela konceptet och dess genomförande som en del av de viktigaste tjänsterna.

 

Tidslinjesemplaren är utmärkt för grafisk representation av vissa händelser

Tidslinjen kan enkelt uppdateras och det kommer att vara tilltalande för alla publik.

Framgångsrik presentation av företagets tidigare och framtida verksamhet

Du kan presentera grundarna, laget och huvudmålet och verksamheten i företaget.

Ett av de främsta syftet med mallen är att transparent representera företagets huvudtjänster

Var noga med att nämna marknadsföringsaktiviteterna samt viktiga begrepp och deras genomförande.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish