<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Timeline Presentation Slide

Tidslinje Presentationsmallar

Antal bilder: 10

Tidslinjer används av alla företag och individer som vill planera och organisera projekt. Denna tidslinjesmall kommer att bidra till kreativa presentationer som kommer att hålla publiken helt engagerad. Den är utformad för att vara kraftfull för att kunna presenteras vid viktiga möten. Du kan enkelt lägga till och ändra data, ändra mallfärg och stil och hålla den uppdaterad hela tiden.

Tidslinjekalendrar

Kvartalsvis tidslinje

Detta är ett utmärkt sätt att spåra kvartalsvisa aktiviteter och uppgifter. Du kommer att kunna representera dem i kronologisk ordning och bestämma vilken av dem som är viktigast att göra. Varje steg kan presenteras på ett rent och tydligt sätt och kan helt förenklas.

Årlig tidslinje Slide

Utöver den kvartalsvisa tidslinjen kan du också presentera årliga mål och uppgifter. Du kan visa tidigare företags prestation och de mål som den har åtagit sig tillbaka dem. Du kan också göra prognoser om hur du ska utföra de viktigaste aspekterna av dina uppsatta mål. Den här mallen är väldigt användbar om du vill presentera en projekthanteringsprocess, tidtabellen för affärsplanen, historikens tidslinje etc.

Mål Framställning Bullet poäng Tidslinje Slide

En du har satt dina mål hela tiden, kan du också spåra dess flöde och framsteg. Du kan använda den här bilden för att kortfattat förklara varje mål och för att bestämma hur mycket det har uppnåtts hittills. Den snygga och snygga designen ger dig möjlighet att presentera fakta på ett visuellt sätt och skapa en interaktiv miljö med publiken.

Tidslinjer används av många företag som deltar i planering och organisering av projekt

Mallen är utformad för att leverera en kraftfull presentation skräddarsydd för att passa alla viktiga möten.

Du kan spåra uppdragsuppdraget kvartalsvis och årligen

Du kan visa tidigare prestationer och förutse framtida prestanda.

Du kommer att kunna presentera en ren och tydlig bild av företagets mål på ett visuellt sätt

Du kommer att göra en interaktiv presentation som kommer att hålla publiken helt engagerad.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish