<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Colorful to-do checklist slide

Att göra checklista PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Denna mall är utmärkt för att hålla reda på varje uppgift som är relaterad till företagets prestation eller vissa projekt. Genom att bryta ner den i en lista över uppgifter kommer du att kunna hantera hela projektet lättare. Denna mall är ursprungligen utformad för vetenskapliga presentationer, men den kan redigeras för att passa projekt på något område. Slutresultatet kommer att bli en smidigt pågående process och en lyckad avslutning av projektet.

En samling av 3 att göra checklista mallar

Timmars dagbok för att göra lista science slide

Du kan starta presentationen genom att beskriva dagens viktigaste uppgifter och möten. Du kan beskriva eventuella händelser som är relevanta för projektet och skriva en kort sammanfattning av alla de uppgifter som måste uppnås under dagen. Du kan skapa checklistan som en tidslinje så att du får en klar bild av vad som är bråttom och vad som kan skjutas upp något.

Månadshandboken för att göra listavetenskaplig bildgalleri

På nästa bild kan du presentera den större bilden och du kan planera för uppgifter och händelser för den kommande månaden. Du kan tydligt beskriva viktiga uppgifter för varje dag i månaden och du kan ge korta kommentarer och beskrivningar relaterade till varje händelse.

Checklista To-Do List Science Slide

Den sista bilden är en faktisk checklista där du kan markera alla framgångsrika uppgifter. Det kommer att göra det möjligt för dig att spåra dina framsteg och framgångsrikt prioritera uppgifter. Du kan också tilldela tidsfrister och planera flera dagar i förväg. Checklistan kan enkelt redigeras för att passa många projekt i olika fält och det kan anpassas till personliga behov.

En mycket professionell mall som låter dig hålla reda på företagets prestanda

Genom att bryta ner projektet i en lista över uppgifter kan du enkelt hantera det.

Du kan planera för uppgifter och händelser dagligen och månatligt

Du kan beskriva eventuella relevanta händelser angående projektet och du kan skriva korta kommentarer och sammanfattningar om det.

Checklistan är mycket förståelig och gör att du enkelt kan spåra framstegen

Du kommer att kunna prioritera uppgifter, tilldela tidsfrister och planera i förväg.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
För att få veta mer kunde vi skapa presentationssupport för ditt lag eller företag. Klicka här.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish