<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Creative research and development diagram tree slide

Träddiagram PowerPoint-mall

Antal bilder: 3

Vanligtvis används trädiagram som verktyg för att lösa särskilda problem. Det är tänkt att visa relationer som ofta är kopplade till en central idé. De är bäst för att utföra en grundorsakanalys, en produktanalys eller ett projektflöde. Varje bild representerar ett annat träddiagram som illustrerar alla problem på ett mycket kreativt sätt.

Ställ av träddiagrammallar

Forskning och utveckling Träddiagram Slide

Den här bilden har ett mycket professionellt utseende. Den är skapad så att den kan användas för forskning och utveckling. Du kan tydligt beskriva alla steg i processen och ange olika lösningar för var och en av uppgifterna. Eftersom FoU-processen är den mest komplicerade och innovativa delen av varje företags verksamhet, kommer denna mall att förenkla hela processen.

Trädliknande forsknings- och utvecklingsdiagram Slide

Den här bilden ger dig möjlighet att göra en djupgående analys av ett särskilt problem relaterat till forsknings- och utvecklingsprocessen. Du hittar exakta lösningar på ett mycket effektivt sätt för alla mikro- eller makroföretag. Slides utformning är som ett verkligt träd med grenar och det är lämpligt för att visa mer komplexa relationer.

Forskning och utveckling Årlig framsteg Slide

Denna bild visar framgången med forsknings- och utvecklingsprocessen genom åren. Du kan spåra hur mycket mer du behöver åstadkomma och det kan vidare anpassas för att passa alla krav. Den är lämplig för att presentera tidigare föreställningar, liksom eventuella framtida prestanda.

Träddiagrammall för att lösa komplexa problem, lämpliga för alla typer av affärer

Det visar alla slags relationer inom organisationen som är kopplade till en central idé.

Träddiagrammallen är utmärkt för att presentera forsknings- och utvecklingsprocessen

Enkel avbildning av varje steg i forsknings- och utvecklingsprocessen, oavsett branschen som företaget driver i.

Professionell mall som kan skräddarsys för att passa varje företags FoU-process.

Du kommer att skapa en framgångsrik presentation som passar alla typer av publik.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish