<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=343266316048317&ev=PageView&noscript=1" />
Waterfall comparative chart slide

Vattenfall diagram PowerPoint mall

Antal bilder: 10

Den här mallen är utformad för att hjälpa dig att visualisera numeriska data för ditt företag. Numrer kan vara mycket förvirrande och därför är det ytterst viktigt att de presenteras på ett begripligt sätt. Vattendiagrammet är ett enkelt sätt att snabbt ansluta numren och få en välorganiserad och professionell presentation som kommer att vara tilltalande för någon form av publik.

Gratis vattenfall diagram PowerPoint mall

Vattenfall Diagram

Du kan starta presentationen med hjälp av det traditionella vattenfallet. I det här diagrammet kan du bättre förstå den kumulativa effekten av positiva och negativa värden som påverkar initialvärdet. Du kan enkelt redigera den för att hålla den uppdaterad med den senaste företags data.

 

Vattenfall Process Slide

En annan stor tillämpning av vattenfallseffekten är genom denna vattenfallsprocess. Den används för att visa en nedåtgående process med flera steg och delsteg och pilar som riktas båda sidorna. Det kan också visa en sekvens av uppgifter och händelser som kan uppstå flera gånger. Fungerar bäst med små mängder text.

 

Cirkel pil vattenfall processglas

På samma sätt som vattenfallsprocessen är det här cirkelvattenfallet som används för att visa sekventiella föremål med stödjande text för varje föremål. Istället för små lådor har denna process cirklar med pilar som kan visa riktningen i vilken uppgiften är klar. Du kan lägga till så många cirklar som du vill så att den passar dina företags processer.

Vattenfallet diagram är utmärkt för att visualisera numeriska data

Du kan enkelt ansluta numren och få ett diagram som är begripligt för alla.

Det traditionella vattenfallet diagrammet låter dig bättre förstå kumulativa effekter av positiva och negativa värden

Det ursprungliga värdet ändras i enlighet med ovan nämnda värden.

Vattenfallsprocessen är av nedstigande natur

Det kan visa en sekvens av uppgifter och händelser som kan uppstå flera gånger.

Få din presentation skräddarsydd av oss, från bara $ 10 per bild.
24 Slides är betrodda av tusentals individer och företag över hela världen.
Våra företagslösningar är utformade för lag som producerar mer än 100 bilder per månad.
To find out more we could set up presentation support for your team or company. Click here.
Våra glada kunder
customers
customers
customers
customers
customers
customers

FINNS UT MER OM VÅRA TJÄNSTER FÖR DESIGN

Todd speranzo

VD för marknadsföring på Avella

"24 Slides hjälper oss att få PowerPoints on-brand och förbättra den övergripande designen inom en tidsram som ofta är" över natten ". Använda tidszonsändringen och deras djupa förståelse av PowerPoint, vårt marknadsföringslag har en partner i 24 Slides som gör det möjligt för oss att fokusera rent på glidinnehåll, vilket gör att allt designarbete går till 24 Slides. "

Gretchen pontar

Strataforskning

"Nyckeln till framgången med att arbeta med 24 Slides har varit designers förmåga att omforma grundläggande information på en bild till en dynamisk men ändå ren och tydlig visuell presentation i kombination med hur snabbt de gör det. Vi arbetar inte i en miljö där tiden är på vår sida och den visuella presentationen är allt. I det avseendet har 24 bildspel varit ovrderliga. "

Nyah pham

Novozymes

"Efter träning och testning, 24 Slides lärde sig snabbt hur man implementerar vårt CVI, levererar hög kvalitet och ger ett eget designteam som alltid försöker anpassa våra önskemål när det gäller design och deadlines."


Kolla in andra liknande mallar

DeutschdanskSvenskanorskEspañolFrançaisNederlandsEnglish